Повезане вести

Цеца прекинула концерт у Врању: Обратила се девојци у публици: "Не знам колико их кошта све ово"

Цеца прекинула концерт у Врању: Обратила се девојци у публици: "Не знам колико их кошта све ово"

Блиц 06.04.2025
Цеца Ражнатовић прекинула је концерт у Врању због девојке која је чак из Америке допутовала како би уживала у хитовима највеће балканске звезде. Наиме, Цеца је у Врању синоћ одржла спектакуларни концерт, а међу присутним… »
Цеца прекинула концерт у Врању Обратила се њој у публици!

Цеца прекинула концерт у Врању Обратила се њој у публици!

Дневник 06.04.2025
Због своје љубави према певачици, ова млада девојка није се устручавала да пропутује неколико хиљада километара, како би уживала у Цециним највећим хитовима. У Врању је синоћ одржан спектакуларни концерт Светлане Ражнатовић, а… »
Цеца прекинула концерт у Врању! Обратила се њој у публици: Не знам колико их кошта све ово!

Цеца прекинула концерт у Врању! Обратила се њој у публици: Не знам колико их кошта све ово!

Курир 06.04.2025
У Врању је синоћ одржан спектакуларни концерт Светлане Ражнатовић, а међу присутним обожаватељима нашла се и посебна гошћа – девојка из Америке, која је Цеце велики фан. Због своје љубави према певачици, ова млада девојка није… »

Вести дана »