Povezane vesti

Golman Valensije odbranio penal Vinisijusu: Sad mi duguje 50 evra, kladili smo se (video)

Golman Valensije odbranio penal Vinisijusu: Sad mi duguje 50 evra, kladili smo se (video)

Sportski žurnal 06.04.2025
Valensija slavila sa 2:1 na Bernabeu. Real Madrid je poražen od Valensije sa 1:2 na stadionu Santijago Bernabeu u 30. kolu La lige. Muktar Dijakabi je doveo goste u vođstvo u 15. minutu, samo dva minuta pošto je Vinisijus Žunior promašio penal. Ekipa… »
Anćeloti: Biće teško da odbranimo titulu, ali borićemo se

Anćeloti: Biće teško da odbranimo titulu, ali borićemo se

Politika 06.04.2025
Trener fudbalera Reala Karlo Anćeloti izjavio je da će biti teško da madridski klub odbrani titulu u La Ligi, ali je dodao da će se ekipa boriti do kraja sezone. Fudbaleri Reala poraženi su u subotu na svom terenu od ekipe Valensije 2:1 u 30. kolu La… »
Atletiko u nadoknadi izborio pobedu protiv Sevilje

Atletiko u nadoknadi izborio pobedu protiv Sevilje

Sport klub 06.04.2025
U prva dva nedeljna meča 30. kola La Lige Atletiko Madrid slavio je na gostovanju Sevilji, a Sosijedad je na gostovanju Las Palmasu. Atletiko je do pobede na gostovanju Sevilji stigao u nadoknadi vremena i na kraju do tri boda došao rezultatom 2:1… »
Anćeloti: Sve smo zakomplikovali

Anćeloti: Sve smo zakomplikovali

Sportski žurnal 06.04.2025
Pošto su se zvezde ispromašivale trener razmišlja ko će ubuduće izvoditi penale. Trener fudbalera Reala Karlo Anćeloti izjavio je da će biti teško da madridski klub odbrani titulu u La Ligi, ali je dodao da će se ekipa boriti do kraja sezone… »
"Sve smo zakomplikovali": Anćeloti se predao, imao šta da kaže o igračima Reala, nije štedeo ni zvezde

"Sve smo zakomplikovali": Anćeloti se predao, imao šta da kaže o igračima Reala, nije štedeo ni zvezde

Večernje novosti 06.04.2025
Trener fudbalera Reala Karlo Anćeloti izjavio je da će biti teško da madridski klub odbrani titulu u La Ligi, ali je dodao da će se ekipa boriti do kraja sezone. Foto: Profimedia Fudbaleri Reala poraženi su u subotu na svom terenu od ekipe Valensije… »
Golman Valensije otkrio: „Kladio sam se sa Vinisijusom u penal. Duguje mi!“

Golman Valensije otkrio: „Kladio sam se sa Vinisijusom u penal. Duguje mi!“

Hot sport 06.04.2025
Fantastični Gruzin! Georgi Mamardašvili ostvario je fantastičan nastup u pobedi Valensije protiv Real Madrida rezultatom 2:1 na Santijago Bernabeuu. Ova pobeda je prva za Valensiju u prestonici još od 2008. godine. Mamardašvili je obranio čak osam… »

Vesti dana »