Повезане вести
Голман Валенсије одбранио пенал Винисијусу: Сад ми дугује 50 евра, кладили смо се (видео)
Спортски журнал 06.04.2025
Валенсија славила са 2:1 на Бернабеу. Реал Мадрид је поражен од Валенсије са 1:2 на стадиону Сантијаго Бернабеу у 30. колу Ла лиге. Муктар Дијакаби је довео госте у вођство у 15. минуту, само два минута пошто је Винисијус Жуниор… »
Анћелоти: Биће тешко да одбранимо титулу, али борићемо се
Политика 06.04.2025
Тренер фудбалера Реала Карло Анћелоти изјавио је да ће бити тешко да мадридски клуб одбрани титулу у Ла Лиги, али је додао да ће се екипа борити до краја сезоне. Фудбалери Реала поражени су у суботу на свом терену од екипе… »
Атлетико у надокнади изборио победу против Севиље
Спорт клуб 06.04.2025
У прва два недељна меча 30. кола Ла Лиге Атлетико Мадрид славио је на гостовању Севиљи, а Сосиједад је на гостовању Лас Палмасу. Атлетико је до победе на гостовању Севиљи стигао у надокнади времена и на крају до три бода… »
Анћелоти: Све смо закомпликовали
Спортски журнал 06.04.2025
Пошто су се звезде испромашивале тренер размишља ко ће убудуће изводити пенале. Тренер фудбалера Реала Карло Анћелоти изјавио је да ће бити тешко да мадридски клуб одбрани титулу у Ла Лиги, али је додао да ће се екипа борити до… »
"Све смо закомпликовали": Анћелоти се предао, имао шта да каже о играчима Реала, није штедео ни звезде
Вечерње новости 06.04.2025
Тренер фудбалера Реала Карло Анћелоти изјавио је да ће бити тешко да мадридски клуб одбрани титулу у Ла Лиги, али је додао да ће се екипа борити до краја сезоне. Фото: Профимедиа Фудбалери Реала поражени су у суботу на свом… »
Голман Валенсије открио: „Кладио сам се са Винисијусом у пенал. Дугује ми!“
Хот спорт 06.04.2025
Фантастични Грузин! Георги Мамардашвили остварио је фантастичан наступ у победи Валенсије против Реал Мадрида резултатом 2:1 на Сантијаго Бернабеуу. Ова победа је прва за Валенсију у престоници још од 2008. године. Мамардашвили… »
Вести дана »

Муп: о скуповима против блокада: "у 125 места окупило се 144.000 људи, највише на Вождовцу"
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана

Хаос већ и на почетку! Миљана и Лука заратили са Миленом, Душица покушава да их смири
Ало пре 1 сатјош 3 повезане

Камере снимиле силиконску задњицу маје Маринковић: Ставила 840 кубика, а сад због кадрова мреже горе: "Шта је, бре, ово?"
Блиц пре 56 минутајош 3 повезане