Povezane vesti
Golman Valensije odbranio penal Vinisijusu: Sad mi duguje 50 evra, kladili smo se (video)
Sportski žurnal 06.04.2025
Valensija slavila sa 2:1 na Bernabeu. Real Madrid je poražen od Valensije sa 1:2 na stadionu Santijago Bernabeu u 30. kolu La lige. Muktar Dijakabi je doveo goste u vođstvo u 15. minutu, samo dva minuta pošto je Vinisijus Žunior promašio penal. Ekipa… »
Atletiko u nadoknadi izborio pobedu protiv Sevilje
Sport klub 06.04.2025
U prva dva nedeljna meča 30. kola La Lige Atletiko Madrid slavio je na gostovanju Sevilji, a Sosijedad je na gostovanju Las Palmasu. Atletiko je do pobede na gostovanju Sevilji stigao u nadoknadi vremena i na kraju do tri boda došao rezultatom 2:1 (1:1)… »
Golman Valensije otkrio: „Kladio sam se sa Vinisijusom u penal. Duguje mi!“
Hot sport 06.04.2025
Fantastični Gruzin! Georgi Mamardašvili ostvario je fantastičan nastup u pobedi Valensije protiv Real Madrida rezultatom 2:1 na Santijago Bernabeuu. Ova pobeda je prva za Valensiju u prestonici još od 2008. godine. Mamardašvili je obranio čak osam… »
Vesti dana »
Tramp u vazduhoplovnoj bazi dočekao kineskog predsednika Sija na početku njegove zvanične posete SAD
Beta pre 16 minutajoš 29 povezanih
Danas hladno i pretežno vedro, temperatura do 25 stepeni
Glas Zapadne Srbije pre 56 minutajoš 21 povezana
CLS o urušavanju dela gradilišta: Neophodna momentalna ostavka beogradske sekretarke za inspekciju
Pravo u centar pre 21 minutajoš 20 povezanih
Selektor Grčke: „Srbija je moja zemlja, ali ja sam profesionalac i želim pobedu“
Sputnik pre 41 minutajoš 15 povezanih