Povezane vesti
Bleda, iscrpljena, podočnjake skriva naočarima: Viki Miljković stigla u Beograd nakon sahrane brata FOTO
Svet & Skandal 06.04.2025
Viki Miljković u crnini uslikana na aerodromu Pevači se često suočavaju sa izazovnim situacijama u kojima, uprkos ličnim teškoćama, moraju da stave emocije po strani i nastupe pred publikom. Takav trenutak doživela je i pevačica Viki Miljković, koja je… »
"Osedela sam preko noći" Prva izjava Viki Miljković nakon smrti brata, otkrila zašto nije otkazala nastupe: Mnogo mi je...
Kurir 06.04.2025
Pevačica Viki Miljković ovog vikenda je prvi put nastupila nakon smrti svog brata Vladice koji je preminuo 28. marta, a sada je otkrila koliko joj je teško bilo da smogne snage i izađe na binu. - Da vam kažem, tako kako moram. Dugo sam razmišljala šta da… »
(Video) "osedela sam preko noći": Prva izjava Viki Miljković nakon smrti brata, otkrila zašto nije otkazala nastupe: "Mnogo mi…
Blic 06.04.2025
Pevačica Viki Miljković ovog vikenda je prvi put nastupila nakon smrti svog brata Vladice koji je preminuo 28. marta, a sada je za "Blic" otkrila koliko joj je teško bilo da smogne snage i izađe na binu. Ekipa "Blica" srela je Viki Miljković na aerodromu… »
Vesti dana »

Važna vest povodom visine minimalca Doneta nova odluka na sednici održanoj u Vladi Srbije
Alo pre 10 minutajoš 15 povezanih

Nastavljena sednica Skupštine Srbije: Poslanici završili raspravu o amandmanima na medijske zakone
Kurir pre 1 satjoš 29 povezanih

“Fakulteti na raskrsnici”: Profesori nastavljaju blokadu uprkos ispunjenom zahtevu
Serbian News Media pre 7 satijoš 12 povezanih

Srpska IT asocijacija: Ukidanje podsticaja ugrožava poslovanje i poverenje investitora
N1 Info pre 2 satajoš 14 povezanih