Povezane vesti

Imam dete za koje moram da se borim: Viki Miljković nastupala 8 dana nakon smrti brata

Imam dete za koje moram da se borim: Viki Miljković nastupala 8 dana nakon smrti brata

Story 06.04.2025
Prvi nastup Viki Miljković nakon smrti brata bio je emotivan. Naime, pevačica je pevala na unapred dogovorenom nastupu u Nemačkoj, a po povratku u Beograd priznala je da se dvoumila da li da otkaže nastup. - Da vam kažem, tako kako moram. Dugo sam… »
„Preko noći sam osedela“: Prvo oglašavanje Viki Miljković nakon smrti brata

„Preko noći sam osedela“: Prvo oglašavanje Viki Miljković nakon smrti brata

Nova 06.04.2025
Muzičar Vladica Miljković, rođeni brat Viki Miljković, nedavno je preminuo, a pevačica je odlučila da se brzo vrati poslu. Pevačica je nedavno nastupala u inostranstvu i to je ujedno njen prvi nastup posle ovog tragičnog događaja. Kako kaže, vrlo teško… »
"Osedela sam preko noći": Prva izjava Viki Miljković nakon smrti brata, otkrila zašto nije otkazala nastupe

"Osedela sam preko noći": Prva izjava Viki Miljković nakon smrti brata, otkrila zašto nije otkazala nastupe

Mondo 06.04.2025
Viki Miljković otkrila je kako se bori sa gubitkom brata. Pevačica Viki Miljković ovog vikenda je prvi put nastupila nakon smrti svog brata Vladice, koji je preminuo 28. marta, a sada je otkrila koliko joj je teško bilo da smogne snage i izađe na binu… »
Prva izjava Viki Miljković nakon smrti brata: Otkriva zašto nije otkazala nastupe "Osedela sam preko noći"

Prva izjava Viki Miljković nakon smrti brata: Otkriva zašto nije otkazala nastupe "Osedela sam preko noći"

Telegraf 06.04.2025
Pevačica Viki Miljković ovog vikenda je prvi put nastupila nakon smrti svog brata Vladice Miljković koji je preminuo 28. marta. Miljkovićeva je priznala koliko joj je bilo teško da smogne snage i stane na binu. Ona je ovog vikenda nastupala u nemačkoj a… »

Vesti dana »