Povezane vesti
"Volela bih stan u Dubaiju, za sad idem kod Anastasije u Španiju": Ceca o planovima, Zvezdama Granda i albumu
Mondo 06.04.2025
Ceca otkrila da li kupuje stan u Dubaiju, a evo kako je u Zvezdama Granda bez Saše Popovića. Svetlana Ceca Ražnatović održala je svoj veliki koncert u Vranju, a nakon spektakla je pred našim kamerama sumirala utiske. Ovu sezonu otvorila je nastupima… »
Ceca konačno o izlasku novog albuma, spomenula dva muškarca: Imam poverenja ali ne mogu da se radujem
Telegraf 06.04.2025
Najveća balkanska muzička zvezda, Svetlana Ceca Ražnatović, sinoć je održala koncert u Sportskoj hali u Vranju. Više od 5000 ljudi pevalo je sa Cecom više od dva sata, a koliko je voljena od strane publike govori i podatak da je jedna devojka doputovala… »
Vesti dana »
Muzeti posle predaje Đokoviću: Ne mogu da opišem kako se osećam, prilično sam siguran da sam pokidao mišić
Danas pre 18 minutajoš 85 povezanih
RHMZ se upravo oglasio novim upozorenjem! Evo šta nam tačno stiže za sat vremena, jedna pojava u ova dva dela Srbije nosiće sve pred sobom
Blic pre 37 minutajoš 21 povezana
Prevoznici iz regiona treći dan bokiraju granične prelaze za teretnjake
NIN pre 1 satjoš 17 povezanih
Vladan Petrov: Mrdić pogrešio što nije tražio mišljenje o pravosudnim zakonima od VST i VSS
NIN pre 17 minutajoš 12 povezanih
Dan za glasanje u Skupštini: Poslanici izabrali članove i zamenike članova Komisije za reviziju biračkog spiska
NIN pre 23 minutajoš 11 povezanih