Povezane vesti
Oglasio se Miško Ražnatović zbog kluba iz ABA lige: "Nakon što sam sakupio informacije od svih insajdera..."
Telegraf 06.04.2025
Nastupi Dubaija u regionalnoj ABA ligi ove sezone izazvali su dosta pažnje u čitavoj evropskoj košarkaškoj javnosti. Iako je prvobitno bilo najavljivano da će ovaj tim igrati ove godine i u Evroligi, to se za sada nije desilo, ali za sada ostavljaju… »
Pobedili Zvezdu i Partizan, sad hoće da osvoje Evroligu: Tim iz ABA redom dovodi NBA igrače
Mondo 06.04.2025
Dubai se sprema za Evroligu i sada su već spremili nekoliko pojčanja sa NBA iskustvom za narednu sezonu. Dubai će očigledno u narednim godinama igrati Evroligu, a za to su se spremili kroz jednu sezonu igranja ABA lige. Za sada im dobro ide, treći su na… »
Vesti dana »
Mladić (27) preminuo na Adi Ciganliji: Užas na beogradskom kupalištu, lekari nisu uspeli da ga spasu
Blic pre 6 minutajoš 37 povezanih
"Moj sin je bio među ugroženima, 16. marta sam podneo krivičnu prijavu": Advokat Terzić tvrdi da 15. marta nije bilo simulacije i da tužilaštvo zastrašuje građane
Nova pre 4 satijoš 43 povezane
Devet fakulteta možete upisati bez muke! Svi beže od ovih smerova, a na njima je budžet siguran već u prvom krugu (Detaljan spisak)
Blic pre 1 satjoš 42 povezane
Leskovac među najzagađenijim gradovima u Srbiji: Građani prošle godine više od tri meseca disali vazduh iznad dozvoljenih granica
Rešetka pre 7 satijoš 12 povezanih
Bajatović: Gasni aranžman sa Rusijom produžen za naredna tri meseca
Biznis.rs pre 6 satijoš 26 povezanih