Povezane vesti
"Dobila sam posao u avio-kompaniji, ali je Bog imao druge planove" Voditeljki Kurira ova profesija bila suđena, njena životna…
Kurir 06.04.2025
Voditeljka emisije "Pusti brigu" na Kurir televiziji Ljiljana Stanišić je zamalo postala stujardesa. Iako je diplomirani ekonomista u turizmu, naša novinarka je završila kurs za novinara, nakon čega joj je karijera krenula u medijskom smeru. Inače, Kurir… »
"Nisam ja htela televiziju, već ona mene" Naša poznata voditeljka je 13 godina bila u dramskom studiju, a evo kako je postala…
Kurir 06.04.2025
Kruna Una Mitrović je voditeljka tročasovne emisije "Puls Srbije vikend", koja se vikendom emituje na Kurir televiziji, a koja je sada dostupna i korisnicima SBB-a, na kanalu broj 9! Mlada i uspešna novinarka i voditeljka, koja studira na Fakultetu za… »
Vesti dana »
Posle sparine stiže preokret: RHMZ upozorio na pljuskove, grmljavinu i grad
NIN pre 1 satjoš 23 povezane
Selektor Zelenortskih Ostrva: Igrali smo svim srcem, mnogi igrači su bili u grčevima
Danas pre 39 minutajoš 38 povezanih
Mirovni pregovori Amerike i Irana u Švajcarskoj: Ostvaren ‘ohrabrujući napredak’
Danas pre 19 minutajoš 17 povezanih
Eksplozija na katarskom terminalu za izvoz prirodnog gasa: 54 osobe povređene, 18 nestalih
Sputnik pre 48 minutajoš 13 povezanih
Egipat nadomak nokaut faze: Salah režirao veliki preokret u drugom poluvremenu
Večernje novosti pre 3 satajoš 17 povezanih