Повезане вести
"Добила сам посао у авио-компанији, али је Бог имао друге планове" Водитељки Курира ова професија била суђена, њена животна…
Курир 06.04.2025
Водитељка емисије "Пусти бригу" на Курир телевизији Љиљана Станишић је замало постала стујардеса. Иако је дипломирани економиста у туризму, наша новинарка је завршила курс за новинара, након чега јој је каријера кренула у… »
"Нисам ја хтела телевизију, већ она мене" Наша позната водитељка је 13 година била у драмском студију, а ево како је постала…
Курир 06.04.2025
Круна Уна Митровић је водитељка трочасовне емисије "Пулс Србије викенд", која се викендом емитује на Курир телевизији, а која је сада доступна и корисницима СББ-а, на каналу број 9! Млада и успешна новинарка и водитељка, која… »
Вести дана »
ВИДЕО Ау, шта ради овај човек: Закуцавање Гордона за памћење, у све је био умешан и Јокић
Нова пре 26 минутајош 20 повезаних
Облачно с кишом и пљусковима широм Србије – обилније падавине на југу и југоистоку
Глас Зајечара пре 10 минутајош 15 повезаних
Стравична саобраћајна несрећа у новом Београду: Троје погинулих у судару два аутомобила први снимак са лица места
Курир пре 6 минутајош 28 повезаних
После кафанске туче Два младића избодена ножем у Чачку један се бори за живот
Дневник пре 46 минутајош 10 повезаних
УКРАЈИНСКА КРИЗА: Троје погинулих, 29 рањених у новим ударима на Кијев; руска ПВО оборила 82 дрона изнад више региона
РТВ пре 1 минутјош 7 повезаних