Повезане вести

Шок! Јами за Курир признала да је била заљубљена у чолу - Открила шта је урадила како би му привукла пажњу! А његове речи…

Шок! Јами за Курир признала да је била заљубљена у чолу - Открила шта је урадила како би му привукла пажњу! А његове речи…

Курир 06.04.2025
У емисији Старс специјал на Курир телевизији, певачица Јасна Миленковић Јами, као гостујући водитељ у овонедељној епизоди, присетила се тренутака из детињства и младости које су у њеном сећању заувек обележени именом Здравка… »
„Рећи ћу ти нешто сасвим лично“ – у вечерашњем „Старс специјалу“, од 23.30, у улози госта-водитеља, Јами!

„Рећи ћу ти нешто сасвим лично“ – у вечерашњем „Старс специјалу“, од 23.30, у улози госта-водитеља, Јами!

Мондо 06.04.2025
Ове недеље Старс Специјал биће у духу: “Рећи ћу ти нешто сасвим лично”. Јер је гост-водитељ у нашем студију - Јасна Миленковић Јами, раме уз раме са нашим чувеним четверцем: Гораном Јовановићем, Иваном Клеутом, Оливијом Јонтић… »

Курир 06.04.2025
Ове недеље Старс Специјал биће у духу: “Рећи ћу ти нешто сасвим лично”, јер је гост-водитељ у нашем студију - Јасна Миленковић Јами, раме уз раме са нашим чувеним четверцем: Гораном Јовановићем, Иваном Клеутом, Оливијом Јонтић… »
"Он ће ме заувек волети": Глумац јој дао надимак Јами, а о страсној вези са моћником причао је цео регион

"Он ће ме заувек волети": Глумац јој дао надимак Јами, а о страсној вези са моћником причао је цео регион

Мондо 06.04.2025
О љубавном животу Јасне Миленковић Јами се само нагађало и шушкало, као и да је била велика љубав црногорског политичара Мила Ђукановића. У недељу у "Старс специјалу" уживаћете у ексклузивном гостовању јединствене Јасне… »
Моћан мушкарац је Јами био љубав живота: У Старс специјалу први пут открила све детаље: "Он ће ме заувек волети"

Моћан мушкарац је Јами био љубав живота: У Старс специјалу први пут открила све детаље: "Он ће ме заувек волети"

Курир 06.04.2025
У недељу у Старс специјалу уживаћете у ексклузивном гостовању јединствене Јасне Миленковић Јами, која ће се наћи као гост-водитељ заједно са чувеним четверцем Гораном Јовановиће, Иваном Кеутом, Оливијом Јонтић и Милицом… »
Овако је Јами добила надимак! Мало ко зна да се певачица заправо зове овако, а сада су испливали и детаљи

Овако је Јами добила надимак! Мало ко зна да се певачица заправо зове овако, а сада су испливали и детаљи

Курир 06.04.2025
Јасна Миленковић Јами почетком деведесетих појавила се на музичкој сцени Србије и за кратко време привукла је велику пажњу јавности, а и дан данас се препричава како је Јами жарила и палила тих година. Згодна Београђанка у… »

Вести дана »