Povezane vesti

(Foto) jeziva smrt vozača kamiona iz: BiH Teretnjak se sam pokrenuo, prikolica se prevrnula i pritisnula Arnela (40), nije mu…

(Foto) jeziva smrt vozača kamiona iz: BiH Teretnjak se sam pokrenuo, prikolica se prevrnula i pritisnula Arnela (40), nije mu…

Blic 06.04.2025
Arnel Demirović (40) iz Gornjeg Vakufa, preminuo je od povreda zadobijenih u nesreći koja se desila u utorak, na magistralnom putu M-16.2 u mestu Gmići. Do tragedije je došlo kada se, iz još neutvrđenih razloga, kamion marke “MAN”, kojim je upravljao… »
Pokušao da zaustavi kamion koji se pokrenuo, prikolica pala na njega Nezapamćena tragedija: Muškarac (40) podlegao povredama…

Pokušao da zaustavi kamion koji se pokrenuo, prikolica pala na njega Nezapamćena tragedija: Muškarac (40) podlegao povredama…

Kurir 06.04.2025
Arnel Demirović (40) iz Gornjeg Vakufa, preminuo je od povreda zadobijenih u nesreći koja se desila u utorak, na magistralnom putu M-16.2 u mestu Gmići. Do tragedije je došlo kada se, iz još neutvrđenih razloga, kamion marke "MAN", kojim je upravljao… »
Pokušao da zaustavi kamion koji se pokrenuo, prikolica pala na njega: Demirović umro posle 5 dana borbe

Pokušao da zaustavi kamion koji se pokrenuo, prikolica pala na njega: Demirović umro posle 5 dana borbe

Telegraf 06.04.2025
Arnel Demirović (40) koji je u utorak doživeo tešku saobraćajnu nesreću na magistralnom putu u mestu Gmići, preminuo je od posledica povreda. Do udesa je došlo kada se, iz za sada neutvrđenih razloga, kamion kojim je upravljao sam pokrenuo s parkinga… »

Vesti dana »