Povezane vesti
Još jedan užas: Fudbaler OFK Beograda Edmund Ado slomio nogu, čeka ga duga pauza
Dnevnik 06.04.2025
Dva meča u nedelju Superlige Srbije i dva preloma noge. Prvo je ofanzivni fudbaler Partizana Ibrahim Zubairu teško povređen u Kragujevcu, a samo dva sata kasnije gotovo identična slika na stadionu „Rajko Mitić“ u Beogradu. Vezista Crvene zvezde na… »
Blagojević o povredi Zubairua: „I dalje smo pod utiskom…“
Nova 06.04.2025
Srđan Blagojević, trener fudbalera Partizana, nakon meča protiv ekipe Radničkog u Kragujevcu (2:0) nije krio zabrinutost zbog povrede Ibrahima Zubairua. „Nažalost, najveći utisak je negativan, a to je povreda Zubairua. Očekujem informacije, ali mislim da… »
Blagojević pod utiskom teške povrede Zubairua: "Čeka ga hitna operacija"
B92 06.04.2025
Trener Partizana Srđan Blagojević komentarisao je stanje teške povrede Ibrahima Zubairua. Partizan je uspešno završio gostovanje u Kragujevcu, gde su slavili protiv Radničkog 1923 (0:2), ali trijumf ostao u senci povrede jednog od najboljih igrača… »
Potvrđene prve prognoze: Zvezdin fudbaler doživeo jednu od najtežih povreda!
Hot sport 06.04.2025
Serija teških povreda! Crvena zvezda osvojila je osmu vezanu titulu u šampionatu Srbije jer je na svom terenu bila bolja od OFK Beograda rezultatom 3:1, a duel je obeležila i teška povreda. Nakon Zubairu Ibrahima tešku povredu je doživeo i fudbaler… »
Blagojević: Zubairu mora na operaciju, njegova povreda obeležila utakmicu
Euronews 06.04.2025
Nažalost, najveći utisak je negativan, a to je povreda Zubairua. Očekujem informacije, ali mislim da ga čeka hitna operacija, to je neminovno, rekao je trener fudbalera Partizana Srđan Blagojević posle pobede protiv Radničkog u Kragujevcu (2:0). Zubairu… »
Srđan Blagojević posle pobede nad radničkim: Zubairu mora na operaciju, njegova povreda obeležila utakmicu
Dnevnik 06.04.2025
Nažalost, najveći utisak je negativan, a to je povreda Zubairua. Očekujem informacije, ali mislim da ga čeka hitna operacija, to je neminovno, rekao je trener fudbalera Partizana Srđan Blagojević posle pobede protiv Radničkog u Kragujevcu (2:0). Zubairu… »
Još jedna teška povreda - Posle Zubairua i Edmund Ado slomio nogu?!
Sportske.net 06.04.2025
Podsetimo, najpre je u Kragujevcu, na utakmici Radničkog i Partizana (0:2) krilni fudbaler crno-belih Ibrahim Zubairu doživeo tešku povredu i moraće na operaciju posle loma noge, a loša vest stigla je i sa ''Marakane''. Vezista OFK Beograda Edmund Ado… »
Dudić: Prekršaj pre prvog gola Partizana! Blagojević: Karakter posle TSC-a, Zubairuu sledi operacija, najverovatnije (video)
Sportski žurnal 06.04.2025
Partizan slavio u Kragujevcu sa 2:0. Feđa Dudić, trener Radničkog 1923, bio je vidno neraspoložen posle poraza: - Žao mi je što se desila povreda Zubairua, ali nadam se da će se što pre vratiti na teren. U prvom delu nismo dozvolili mnogo protivniku… »
U Kragujevcu svi pod utiskom Zubairuove povrede: ''Čekao ga je možda i transfer na leto...''
Sportske.net 06.04.2025
Partizan je danas u derbiju 30. kola Superlige Srbije kao gost u Kragujevcu savladao ekipu Radnčkog 1923 sa 2:0, ali ni kod jednog ni kod drugog trebera nije bilo zadovoljstva na njihovim licima, zbog teške povrede koju je doživeo fudbaler Partizana… »
Partizan ima novog junaka: Crno-beli zbog jezive povrede izgubili najboljeg igrača, ali "grobari" dobili drugog ljubimca…
Večernje novosti 06.04.2025
Partizan je u sredu ispao iz Kupa Srbije u fudbalu, jer je u četvrtfinalnom meču u Beogradu izgubio od TSC-a na penale, a onda je osnovni deo srpskog prvenstva okončao trijumfom - u Kragujevcu su crno-beli savladali Radnički 1923 sa 0:2, uz dva pogotka… »
Fudbaleri Bečeja izgubili i u Pančevu: Još nisu postigli gol
Dnevnik 06.04.2025
Kod fudbalera OFK Bečej 1918 nema, semšto su gostovali u Pančevu, ništa novo. Uknjižili su novi, ukupno, 14. poraz i u nastavku pvenstvene trke vojvođanskih srpskoligaša aktuelno mlado izdanje Bečejaca još nije zatreslo mrežu rivala, pa ne čudi što su… »
Vesti dana »

"Video sam to na njihovim licima" Pešić otvorio dušu posle debakla na Eurobasketu: Ono što sam rekao posle Pariza mislim i sada!
Kurir pre 4 minutajoš 22 povezane

Sinančević nije uspeo da se plasira u finale na Svetskom prvenstvu, izmaklo za 21 centimentar: Nije bio moj dan, očekivao sam mnogo više
Dnevnik pre 19 minutajoš 18 povezanih

(Video) Zemljotres razorne jačine pogodio Rusiju! Proglašena opasnost, stanovništvo evakuisano preti im cunami
Dnevnik pre 33 minutajoš 12 povezanih