Povezane vesti
Studenti objašnjavaju zašto je usvojen peti zahtev: Svako je tog 15. marta mogao da bude u ulici Kralja Milana
Nova 06.04.2025
Studenti u blokadi visokoškolskih ustanova u Beogradu usvojili su peti zahtev, kojim traže sprovođenje detaljne istrage nadležnih organa povodom incidenta na protestu 15. marta u Beogradu. Gosti "Utiska nedelje" naveli su da je ono što se desilo 15… »
"Nismo ćutali i nećemo ćutati!" Studenti u blokadi objavili novi video i objasnili svoj peti zahtev (video)
Pravda 06.04.2025
Studenti u blokadi objavili su na svojim društvenim mrežama novi video u kojem ističu da će neko morati da odgovara za smrt ljudi zbog pada nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom sadu, kao i za upotrebu zvučnog oružja na protestu u Beogradu 15… »
„Nismo ćutali i nećemo ćutati“: Studenti u blokadi objavili novi video i detaljnije objasnili svoj peti zahtev VIDEO
Nova 06.04.2025
Studenti u blokadi objavili su na svojim društvenim mrežama novi video u kojem ističu da će neko morati da odgovara za smrt ljudi zbog pada nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom sadu, kao i za upotrebu zvučnog oružja na protestu u Beogradu 15… »
Peti studentski zahtev: Hoće li vlast pokrenuti detaljnu istragu o incidentu na protestu 15. marta?
Danas 05.04.2025
Povodom incidenta koji se dogodio na protestu 15. marta u Beogradu studenti u blokadi su dodali još jedan, peti zahtev, kojim traže sprovođenje detaljne istrage nadležnih organa povodom ovog incidenta. Studenti u blokadi iz Beograda konkretno zahtevaju… »
Vesti dana »
(Foto, video) "Nema veće časti i većeg ponosa za mene!" Si Đinping odlikovao Vučića Ordenom prijateljstva
Blic pre 13 minutajoš 24 povezane
N1 došao do snimka iz 2018. na kom se vidi kako Aleksandar Nešović preti građanima i kaže - "ja sam policija, ajde sklanjajte se"
Nova pre 43 minutajoš 9 povezanih
Ovo je mesto havarije u koje sa strepnjom gleda pola Zapadne Srbije: Desetine hiljada ljudi ostalo bez vode
Telegraf pre 3 minutajoš 25 povezanih