Povezane vesti
Saznalo se zašto Dara nije pričala sa Sašom Popovićem: Smatrala je da to što joj je uradio nije zaslužila
Mondo 06.04.2025
Dara je Sašinu smrt veoma teško podnela, a u ispovesti je otkrila da su privatno bili jako bliski, ali i da se u jednom trenutku između njih desio ozbiljan sukob. Dara Bubamara je svojevremeno imala nesuglasice sa Sašom Popovićem, a sada je otvoreno… »
Dara Bubamara nakon mnogo vremena otkrila zbog čega je godinama bila u svađi sa Popovićem: Naljutila sam se i zatvorila mu…
Kurir 06.04.2025
Dara Bubamara svojevremeno je bila u sukobu sa Sašom Popovićem, a sada je govorila o njihovom odnosu. Pevačica je, naime, otkrila zbog čega su se ona i Saša sukobili kao i kako je došlo do pomirenja. - To je ono kao muž i žena. Imala sam ja dosta borbi u… »
"Naljutila sam se i zatvorila mu vrata": Dara Bubamara otkrila zbog čega je godinama bila u svađi sa Sašom Popovićem: "Čuli…
Blic 06.04.2025
Dara Bubamara svojevremeno je bila u sukobu sa Sašom Popovićem, a sada je govorila o njihovom odnosu. Dara je otkrila zbog čega su se ona i Saša sukobili kao i kako je došlo do pomirenja. - To je ono kao muž i žena. Imala sam ja dosta borbi u svojoj… »
Vesti dana »

Broj ranjenih u Tel Avivu porastao na 35, velika materijalna šteta u centru grada: Na ulicama brojni ostaci raketa
Mondo pre 3 minutajoš 28 povezanih

Eksplozije u Tel Avivu: Iran lansirao masovni raketni napad
RTV Novi Pazar pre 1 satjoš 50 povezanih

Odloženi sastananci ovlašćenih predlagača u izboru Saveta REM-a, bez informacije o novom terminu
Insajder pre 1 satjoš 63 povezane