Повезане вести
Сазнало се зашто Дара није причала са Сашом Поповићем: Сматрала је да то што јој је урадио није заслужила
Мондо 06.04.2025
Дара је Сашину смрт веома тешко поднела, а у исповести је открила да су приватно били јако блиски, али и да се у једном тренутку између њих десио озбиљан сукоб. Дара Бубамара је својевремено имала несугласице са Сашом… »
Дара Бубамара након много времена открила због чега је годинама била у свађи са Поповићем: Наљутила сам се и затворила му…
Курир 06.04.2025
Дара Бубамара својевремено је била у сукобу са Сашом Поповићем, а сада је говорила о њиховом односу. Певачица је, наиме, открила због чега су се она и Саша сукобили као и како је дошло до помирења. - То је оно као муж и жена… »
"Наљутила сам се и затворила му врата": Дара Бубамара открила због чега је годинама била у свађи са Сашом Поповићем: "Чули…
Блиц 06.04.2025
Дара Бубамара својевремено је била у сукобу са Сашом Поповићем, а сада је говорила о њиховом односу. Дара је открила због чега су се она и Саша сукобили као и како је дошло до помирења. - То је оно као муж и жена. Имала сам ја… »
Вести дана »
У Србији се данас обележава државни празник: Дан примирја у Првом светском рату
Глас Шумадије пре 2 сатајош 30 повезаних
Ђедовиц́ Хандановиц́: Власници НИС-а послали Америци захтев за продужетак лиценце за рад
Спутник пре 9 минутајош 17 повезаних
Временска прогноза за уторак, 11. новембар: Умерено облачно, пре подне са слабом кишом
Бета пре 39 минутајош 18 повезаних
ФСБ: Снаге Русије извеле напад на војне циљеве Украјине због покушаја отмице руског ловца
РТВ пре 1 сатјош 18 повезаних