Povezane vesti
Jovana Joksimović potpuno slomljena, ne može da dođe sebi: "Anđeo, moje drugo ja"
Mondo 06.04.2025
Jovana se oglasila putem društvene mreže Instagram, objavivši njihovu zajedničku fotografiju. Tatjana Spalević, dugogodišnja urednica Tanjuga, televizije K1, jutarnjeg programa na Prvoj, televizije Pink i Večernjih novosti, preminula je u nedelju u… »
Jovana Joksimović potpuno slomljena: Moje drugo ja, moj anđeo, prerano...
Story 06.04.2025
Dugogodišnja urednica Tanjuga, televizije K1, jutarnjeg programa na Prvoj televiziji, televizije Pink i Večernjih novosti Tatjana Spalević danas je preminula u Beogradu posle kraće i teške bolesti. Jovana Joksimović slomljena se oglasala zbog njenog… »
Umrla novinarka Tatjana Spalević
Kurir 06.04.2025
Dugogodišnja urednica Tanjuga, televizije K1, jutarnjeg programa na Prvoj televiziji, televizije Pink i Večernjih novosti Tatjana Spalević danas je preminula u Beogradu posle kraće i teške bolesti. "Sa dubokim bolom i tugom u srcu opraštamo se od naše… »
Vesti dana »

Počeli pregovori o povećanju minimalne zarade, Milica Đurđević Stamenkovski preuzela predsedavanje SES-om
Morava info pre 25 minutajoš 14 povezanih

Nastavljena sednica Skupštine Srbije: Poslanici završili raspravu o amandmanima na medijske zakone
Kurir pre 51 minutajoš 29 povezanih

Srspska IT Asocijacija: Ukidanje podsticaja ugrožava poslovanje i poverenje investitora
BizLife pre 1 satjoš 14 povezanih