Povezane vesti
Jovana Joksimović potpuno slomljena, ne može da dođe sebi: "Anđeo, moje drugo ja"
Mondo 06.04.2025
Jovana se oglasila putem društvene mreže Instagram, objavivši njihovu zajedničku fotografiju. Tatjana Spalević, dugogodišnja urednica Tanjuga, televizije K1, jutarnjeg programa na Prvoj, televizije Pink i Večernjih novosti, preminula je u nedelju u… »
Jovana Joksimović potpuno slomljena: Moje drugo ja, moj anđeo, prerano...
Story 06.04.2025
Dugogodišnja urednica Tanjuga, televizije K1, jutarnjeg programa na Prvoj televiziji, televizije Pink i Večernjih novosti Tatjana Spalević danas je preminula u Beogradu posle kraće i teške bolesti. Jovana Joksimović slomljena se oglasala zbog njenog… »
Umrla novinarka Tatjana Spalević
Kurir 06.04.2025
Dugogodišnja urednica Tanjuga, televizije K1, jutarnjeg programa na Prvoj televiziji, televizije Pink i Večernjih novosti Tatjana Spalević danas je preminula u Beogradu posle kraće i teške bolesti. "Sa dubokim bolom i tugom u srcu opraštamo se od naše… »
Vesti dana »
Aleksandra Krunić i Ana Danilina u četvrtfinalu Rolan Garosa
Radio 021 pre 26 minutajoš 55 povezanih
UŽIVO: Kriza na Bliskom istoku - Sutra hitna sednica SB UN o Libanu nakon izraelskog zauzimanja tvrđave Bofor
Euronews pre 40 minutajoš 35 povezanih
"Ja bih prvi bio u 'Lazi' da je sve normalno", Darko Lazić iznenađen zbog Mine Kostić, a ovo je Katarina govorila o Slobi: Nismo mogli ni da pretpostavimo...
Kurir pre 15 minutajoš 23 povezane
Jeste li iznenađeni? Evo ko je igrač sezone u Ligi šampiona: UEFA odredila najbolje, ovo je i idealni tim elitnog takmičenja!
Kurir pre 1 satjoš 48 povezanih
Da li je ovime Miško Ražnatović "pecnuo" navijače Zvezde? Slikao se s poznatim trenerom: "Vidimo se uskoro..."
Telegraf pre 5 minutajoš 32 povezane