Povezane vesti
Manji požar u nekadašnjem "Jugoalatu" (VIDEO)
Moj Novi Sad 06.04.2025
Na Instagram profilu 192_rs objavljen je kraći snimak požara u delu zgrade nekadašnjeg "Jugoalata" na Futoškom putu. Ova zgrada je napuštena i, kako se navodi, nije poznat uzrok požara, a brzom reakcijom vatrogasaca sprečeno je njegovo širenje. Kako se… »
(Video) Požar u nekadašnjem "jugoalatu" na Futoškom putu Vatrogasci brzom intervencijom sprečili veću štetu
Dnevnik 06.04.2025
U napuštenom objektu nekadašnjeg „Jugoalata“, koji se nalazi na Futoškom putu, izbio je požar . Zahvaljujući brzoj i efikasnoj intervenciji novosadskih vatrogasaca, vatra je ubrzo lokalizovana i sprečeno je njeno širenje na okolinu. Prema prvim… »
Vesti dana »
Orban: "Dobili smo više od 2,25 miliona glasova"; "Sa istim rezultatom 2014. ostvarili smo veliku pobedu"
B92 pre 31 minutajoš 40 povezanih
Američka vojska spremna da blokira iranske luke, dok Teheran preti lukama na Bliskom istoku
Serbian News Media pre 21 minutajoš 111 povezana
Očekuju se gužve na svim putevima: Putevi Srbije upozoravaju vozače i savetuju kako izbeći zadržavanja
NIN pre 8 satijoš 22 povezane
Vučić o porazu Orbana u Mađarskoj: Zna se ko je moj prijatelj i ja ga se ne odričem ni u dobru ni u zlu
Euronews pre 45 minutajoš 233 povezane