Povezane vesti
Poznat datum i vreme sahrane Tatjane Spalević
Telegraf 07.04.2025
Sahrana dugogodišnje urednice Tanjuga Tatjane Spalević biće održana u petak na groblju Orlovača. Opelo povodom smrti Tanje Spalević predviđeno je za 13 časova, a sahrana će biti održana u 13.30. Dugogodišnja urednica Tanjuga, televizije K1, jutarnjeg… »
"Kao urednik si bila neumoljiva, kao čovek puna ljubavi": Jovana Joksimović se u jutarnjem programu oprostila od koleginice…
Blic 07.04.2025
Dugogodišnja urednica Tanjuga, televizije K1, jutarnjeg programa na Prvoj televiziji, televizije Pink i Večernjih novosti Tatjana Spalević preminula je juče u Beogradu posle kraće i teške bolesti. Voditeljka J ovana Joksimović se u jutarnjem programu… »
Jovana Joksimović u suzama, uživo u programu saopštila vest o smrti bliske osobe: "Moj veliki oslonac..."
Telegraf 07.04.2025
Voditeljka Jovana Joksimović današnji program na K1 televiziji započela je potresnom vešću o smrti koleginice i prijateljice, Tatjane Spalević. Tatjana je bila veoma bliska saradnica Joksimovićke, godinama su zajedno radile na televizijama, a kako je… »
Preminula poznata novinarka i urednica Dirljiv oproštaj kolega od voljene koleginice
Dnevnik 07.04.2025
Dugogodišnja urednica Tanjuga, televizije K1, jutarnjeg programa na Prvoj televiziji, televiziji Pink i Večernjih novosti, Tatjana Spalević juče je preminula u Beogradu posla kraće i teške bolesti. Tatjana Spalević je u "Novostima" provela 22 godine… »
Kolege o Tatjani Spalević: "Bila je urednik od znanja i autoriteta, prijatelj i oslonac"
Telegraf 07.04.2025
Dugogodišnja urednica Tanjuga, televizije K1, jutarnjeg programa na Prvoj televiziji, televiziji Pink i Večernjih novosti, Tatjana Spalević juče je preminula u Beogradu posla kraće i teške bolesti. Tatjana Spalević je u ''Novostima'' provela 22 godine… »
"Moj anđeo, moje drugo ja, moj prijatelj": Jovana Joksimović slomljena zbog smrti koleginice Tatjane Spalević: "prerano"
Blic 06.04.2025
Dugogodišnja urednica Tanjuga, televizije K1, jutarnjeg programa na Prvoj televiziji, televizije Pink i Večernjih novosti Tatjana Spalević danas je preminula u Beogradu posle kraće i teške bolesti. Od Tatjane sa danas oprostila voditeljka Jovana… »
Vesti dana »

SSP: Dinamikom gradnje deonice do Požege, auto-put do Crne Gore biće za 30 godina
N1 Info pre 1 satjoš 80 povezanih