Povezane vesti

Bil Mari o optužbama za seksualni napad: „Mislio sam da je smešno“

Bil Mari o optužbama za seksualni napad: „Mislio sam da je smešno“

Nova pre 23 dana
Glumac Bil Mari odgovorio je na optužbe za seksualno uznemiravanje koje se dogodilo 2022. godine. Glumac nije negirao da je uznemirio izvesnu ženu, ali ističe da je došlo samo do poljupca preko maske, koje su nosili zbog korona virusa. „Ne prođe… »
Holivudska zvezda progovorila o optužbama za maltretiranje: "Mislio sam da se zabavljamo"

Holivudska zvezda progovorila o optužbama za maltretiranje: "Mislio sam da se zabavljamo"

B92 pre 23 dana
Bil Mari se osvrnuo na optužbe zbog kojih je 2022. godine prekinuto snimanje filma "Being Mortal". Naime, glumac je bio optužen za neprimereno ponašanje, konkretno da je jednu ženu na setu poljubio u usta preko maske koju je nosio zbog koronavirusa… »
"Zabavljao sam se, smešno mi je": Skandalozna izjava slavnog glumca nakon što je otkriveno šta je radio ženama

"Zabavljao sam se, smešno mi je": Skandalozna izjava slavnog glumca nakon što je otkriveno šta je radio ženama

Mondo pre 23 dana
Žena koju je glumac navodno poljubio u tužbi je rekla da ju je Mari "zajahao". Glumac Bil Mari osvrnuo se na optužbe zbog kojih je 2022. otkazano snimanje filma Being Mortal. Naime, glumca su optužili da se neprikladno ponašao te da je jednu ženu na… »

Vesti dana »