Повезане вести

Бил Мари о оптужбама за сексуални напад: „Мислио сам да је смешно“

Бил Мари о оптужбама за сексуални напад: „Мислио сам да је смешно“

Нова 07.04.2025
Глумац Бил Мари одговорио је на оптужбе за сексуално узнемиравање које се догодило 2022. године. Глумац није негирао да је узнемирио извесну жену, али истиче да је дошло само до пољупца преко маске, које су носили због корона… »
Холивудска звезда проговорила о оптужбама за малтретирање: "Мислио сам да се забављамо"

Холивудска звезда проговорила о оптужбама за малтретирање: "Мислио сам да се забављамо"

Б92 07.04.2025
Бил Мари се осврнуо на оптужбе због којих је 2022. године прекинуто снимање филма "Беинг Мортал". Наиме, глумац је био оптужен за непримерено понашање, конкретно да је једну жену на сету пољубио у уста преко маске коју је… »
"Забављао сам се, смешно ми је": Скандалозна изјава славног глумца након што је откривено шта је радио женама

"Забављао сам се, смешно ми је": Скандалозна изјава славног глумца након што је откривено шта је радио женама

Мондо 07.04.2025
Жена коју је глумац наводно пољубио у тужби је рекла да ју је Мари "зајахао". Глумац Бил Мари осврнуо се на оптужбе због којих је 2022. отказано снимање филма Беинг Мортал. Наиме, глумца су оптужили да се неприкладно понашао те… »

Вести дана »