Povezane vesti
"Bila sam devica do 25, a on je 40 godina stariji od mene" Naša misica izgubila nevinost sa ovim poznatim muškarcem: Došao je…
Kurir 07.04.2025
Mis Balkana i bivša učesnica "Parova" Ivana Mitrović otkrila je da je u srećnoj vezi sa Zoranom Buđićem Kobrom. Ivana Mitrović napominje kako je upravo sa njim izgubila nevinost nakon što je izašla iz rijalitija "Parovi". - Dolazim iz rijalitija… »
"Bila sam devica do 25. godine, a on je 40 godina stariji od mene" Naša misica izgubila nevinost sa ovim poznatim muškarcem…
Blic 07.04.2025
Mis Balkana i bivša učesnica "Parova", Ivana Mitrović, otkrila je da je u srećnoj vezi sa Zoranom Buđićem Kobrom. Ivana Mitrović napominje kako je upravo sa njim izgubila nevinost nakon što je izašla iz rijalitija "Parovi". - Dolazim iz rijalitija… »
Vesti dana »

Autom i nožem napao ljude kod sinagoge u Mančesteru, dvoje ubijenih, napadač „verovatno“ mrtav
Danas pre 20 minutajoš 42 povezane

Izrael presreo flotilu koja je pokušala da dopremi pomoć Gazi: Otet student iz Srbije, protesti širom sveta (FOTO, VIDEO)
Danas pre 2 satajoš 41 povezana

Obilne padavine i sneg u Srbiji: RHMZ izdao crvene meteolarme za jug, istok i centralne krajeve
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 63 povezane

Izrael presreo flotilu ka Gazi, priveden i Beograđanin Ognjen Marković
Južne vesti pre 1 satjoš 19 povezanih