Повезане вести
„Спреман сам да причам и са тужиоцем, не пада ми на памет да ћутим“: Чедомир Јовановић саслушан у полицији након јучерашњег…
Недељник 07.04.2025
Председник Либерално-демократске партије (ЛДП) Чедомир Јовановић саопштио је путем друштвених мрежа да је протекле ноћи био на разговору с полицијским инспекторима, на који је позван пошто је на телевизији Тањуг изнео неколико… »
Чеда Јовановић се огласио након саслушања у полицији у вези инцидената на протесту 15. марта: „Не пада ми напамет да ћутим о…
Нова 07.04.2025
Председник Либерално-демократске партије (ЛДП) Чедомир Јовановић саопштио је путем друштвених мрежа да је ноћас завршио разговор са полицијским инспекторима, а на који је био позван након што је на телевизији Тањуг изнео… »
Милан Тановић Тане (ПОКС): Тужилаштво да саслиша Чеду Јовановића због сазнања о звучном топу и батинашима
Сербиан Невс Медиа 07.04.2025
Обавеза тужилаштва је да саслуша Чедомира Јовановића, лидера ЛДП-а, сарадника власти, због изјаве на телевизији Тањуг да је неки звук пуштен на народ, да је 200 батинаша Владе Мандића било наоружано у Скупштини РС, као и да је… »
Чедомир Јовановић није знао да је у програму: Шта је рекао о такозваном "Звучном топу" и какве су реакције на изјаву?
Еуроневс 07.04.2025
Председник Либерално-демократске партије, Чедомир Јовановић, изјавио је на Тањуг телевизији да је 15. марта током петнаестоминутне тишине, неко пустио звук "авиона или камиона" из такозваног "звучног топа". Након тога је рекао… »
После изјава Јовановића - све више питања, из МУП-а без одговора
Инсајдер 07.04.2025
Три недеље од 15. марта и великог протеста студената и грађана у Београду, све је више питања, а готово ниједног одговора о свему што се тог дана могло видети на улицама главног града - шта је узнемирило грађане и покренуло… »
Лидер ЛДП-а био у полицији због медијских навода о насиљу на студентском протесту
Бета 07.04.2025
Председник Либерално-демократске партије (ЛДП) Чедомир Јовановић саопштио је данас да је протекле ноћи био на разговору у полицији због изјава у медијима о инцидентима на студентским протестима 15. марта у Београду. Како је навео… »
Чедомир Јовановић био у полицији због медијских навода о насиљу на студентском протесту
НИН 07.04.2025
Председник Либерално-демократске партије (ЛДП) Чедомир Јовановић саопштио је данас да је протекле ноћи био на разговору у полицији због изјава у медијима о инцидентима на студентским протестима 15. марта у Београду. Како је навео… »
Чедомир Јовановић каже да је саслушан у полицији због изјава о 15. марту
Радио 021 07.04.2025
Председник Либерално-демократске партије (ЛДП) Чедомир Јовановић саопштио је да је протекле ноћи био на разговору у полицији. Он је на разговор позван пошто је на телевизији Тањуг причао о инцидентима на протесту 15. марта… »
Чеда Јовановић се огласио након саслушања у полицији: „Не пада ми на памет да ћутим о свему што знам“
Данас 07.04.2025
Председник Либерално-демократске партије (ЛДП) Чедомир Јовановић саопштио је путем друштвених мрежа да је ноћас завршио разговор са полицијским инспекторима, а на који је био позван након што је на телевизији Тањуг изнео… »
Чедомир Јовановић саслушан у полицији после гостовања на Тањугу и изјава о звучном топу
Нови магазин 07.04.2025
Председник Либерално-демократске партије (ЛДП) Чедомир Јовановић саопштио је путем друштвених мрежа да је протекле ноћи био на разговору с полицијским инспекторима, на који је позван пошто је на телевизији Тањуг изнео неколико… »
Чедомир Јовановић саслушан у полицији после гостовања на Тањугу и изјава о звучном топу
Н1 Инфо 07.04.2025
Чеда Јовановић се огласио након саслушања у полицији: „Не пада ми на памет да ћутим о свему што знам“
Глас Зајечара 07.04.2025
Чеда Јовановић се огласио након саслушања у полицији у вези инцидената на протесту 15. марта: „Не пада ми напамет да ћутим о…
Нова 07.04.2025
Чедомир Јовановић послао поруку са Аеродрома "Никола Тесла": Доста сам ћутао вечерас ћу све испричати (видео)
Правда 07.04.2025
Чедомир Јовановић обратио се са Аеродрома "Никола Тесла" након испитивања у МУП-у синоћ. Поручио је тужиоцу да се враћа вечерас и да је спреман и са њим да разговара. Рекао је да је ноћас завршио разговор са инспекторима из… »
Вести дана »
Суперлига Србије: Војводина изненадила Звезду и славила у Београду
Данас пре 12 минутајош 2 повезане
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 2 сатајош 1 повезана
Драма у Турској: Авион из Приштине склизнуо са рулне стазе на аеродрому у Истанбулу, нема повређених
Курир пре 32 минутајош 1 повезана