Povezane vesti
"Skočio sam na pištolj zbog Darka Lazića, a sad ne pričamo": Bivši član obezbeđenja raskinkao i pevača i estradu
Mondo pre 24 dana
Bivši učesnik "Zadruge" svojevremeno je bio lično obezbeđenje pevača, ali, kako je priznao, više nemaju kontakt. Miljan Vračević, koji je postao poznat široj javnosti kroz učešće u rijalitiju "Zadruga", zapravo je i pre toga bio prisutan na… »
"Skočio sam na pištolj zbog Darka Lazića, a sada nemamo kontakt": Bivši član obezbeđenja raskrinkao estradu: Evo šta…
Blic pre 25 dana
Miljan Vračević, koji je dospeo u žižu javnosti kada je učestvovao u rijalitiju "Zadruga", bio je i ranije poznat jer je sarađivao sa poznatim ličnostima. Naime, Miljan je svojevremeno radio kao saradnik estradnjacima, među kojima je bio i Darko… »
"Skočio sam na pištolj zbog Darka Lazića, a sada nemamo kontakt" Bivši član obezbeđenja poznatih raskrinkao čitavu…
Kurir pre 25 dana
Miljan Vračević, koji je dospeo u žižu javnosti kada je učestvovao u rijalitiju "Zadruga", bio je i ranije poznat jer je sarađivao sa poznatim ličnostima. Naime, on je svojevremeno radio kao saradnik estradnjacima, među kojima je bio i Darko… »
Vesti dana »

Studenti koji trče do Brisela napuštaju Linc: Današnji cilj – Salcburg
N1 Info pre 27 minutajoš 7 povezanih

Masovni ruski udar na Zaporožje, 29 ranjenih; oko 90 dronova oboreno iznad Krima
RTS pre 28 minutajoš 12 povezanih

Umesto da dočeka pravdu za nadstrešnicu, Dijana Hrka, majka stradalog Stefana zbog zastrašivanja prinuđena da napusti Srbiju
Nova pre 1 satjoš 3 povezane

Klipersi izborili sedmu utakmicu protiv Denvera: Nagetsi nisu pobedili u "majstorici" od 2020.
Radio 021 pre 51 minutajoš 42 povezane

Iznenadni obrt na relaciji Tramp - Kina! Vašington šalje poruke, Kinezi se ne daju: "Razmatramo..."
Kurir pre 57 minutajoš 8 povezanih