Povezane vesti
"Skočio sam na pištolj zbog Darka Lazića, a sad ne pričamo": Bivši član obezbeđenja raskinkao i pevača i estradu
Mondo 07.04.2025
Bivši učesnik "Zadruge" svojevremeno je bio lično obezbeđenje pevača, ali, kako je priznao, više nemaju kontakt. Miljan Vračević, koji je postao poznat široj javnosti kroz učešće u rijalitiju "Zadruga", zapravo je i pre toga bio prisutan na estradi… »
"Skočio sam na pištolj zbog Darka Lazića, a sada nemamo kontakt": Bivši član obezbeđenja raskrinkao estradu: Evo šta kaže o…
Blic 07.04.2025
Miljan Vračević, koji je dospeo u žižu javnosti kada je učestvovao u rijalitiju "Zadruga", bio je i ranije poznat jer je sarađivao sa poznatim ličnostima. Naime, Miljan je svojevremeno radio kao saradnik estradnjacima, među kojima je bio i Darko Lazić… »
"Skočio sam na pištolj zbog Darka Lazića, a sada nemamo kontakt" Bivši član obezbeđenja poznatih raskrinkao čitavu estradu…
Kurir 07.04.2025
Miljan Vračević, koji je dospeo u žižu javnosti kada je učestvovao u rijalitiju "Zadruga", bio je i ranije poznat jer je sarađivao sa poznatim ličnostima. Naime, on je svojevremeno radio kao saradnik estradnjacima, među kojima je bio i Darko Lazić. Nakon… »
Vesti dana »
Stiglo hitno upozorenje RHMZ-a! Cela Srbija u narandžastoj zoni zbog opasne pojave, izbegavajte sunce.
Mondo pre 1 satjoš 14 povezanih
Američki izaslanici posle razgovora s Putinom stižu u Kijev
Bloomberg Adria pre 38 minutajoš 14 povezanih
Đoković od njega napravio čudo, ono što je doživeo na US Openu je za svaku osudu
Telegraf pre 23 minutajoš 17 povezanih
Na Zelenortskim ostrvima autobus pun đaka pao sa visine, 21 osoba poginula
Newsmax Balkans pre 48 minutajoš 10 povezanih
Da li znate kada je Zvezda poslednji put izgubila od Partizana na Večitom derbiju kod kuće?
Nova pre 1 satjoš 13 povezanih