Povezane vesti
"Skočio sam na pištolj zbog Darka Lazića, a sad ne pričamo": Bivši član obezbeđenja raskinkao i pevača i estradu
Mondo 07.04.2025
Bivši učesnik "Zadruge" svojevremeno je bio lično obezbeđenje pevača, ali, kako je priznao, više nemaju kontakt. Miljan Vračević, koji je postao poznat široj javnosti kroz učešće u rijalitiju "Zadruga", zapravo je i pre toga bio prisutan na estradi… »
"Skočio sam na pištolj zbog Darka Lazića, a sada nemamo kontakt": Bivši član obezbeđenja raskrinkao estradu: Evo šta kaže o…
Blic 07.04.2025
Miljan Vračević, koji je dospeo u žižu javnosti kada je učestvovao u rijalitiju "Zadruga", bio je i ranije poznat jer je sarađivao sa poznatim ličnostima. Naime, Miljan je svojevremeno radio kao saradnik estradnjacima, među kojima je bio i Darko Lazić… »
"Skočio sam na pištolj zbog Darka Lazića, a sada nemamo kontakt" Bivši član obezbeđenja poznatih raskrinkao čitavu estradu…
Kurir 07.04.2025
Miljan Vračević, koji je dospeo u žižu javnosti kada je učestvovao u rijalitiju "Zadruga", bio je i ranije poznat jer je sarađivao sa poznatim ličnostima. Naime, on je svojevremeno radio kao saradnik estradnjacima, među kojima je bio i Darko Lazić. Nakon… »
Vesti dana »
Istorijski trgovinski dogovor Indije i EU: 'Majka svih sporazuma'
BBC News pre 2 satajoš 35 povezanih
Drugi dan blokade graničnih prelaza za teretnjake – šteta 100 miliona evra dnevno
RTS pre 4 satijoš 66 povezanih
"Nisi poželjan u našoj školi“: Đaci Karlovačke gimnazije odbili da pevaju pred predsednikom opštine (video)
Pravda pre 23 minutajoš 29 povezanih
(BLOG) Studenti nekoliko fakulteta danas bojkotuju nastavu, skup ispred Rektorata od 18h
N1 Info pre 1 satjoš 29 povezanih