Повезане вести

"Скочио сам на пиштољ због Дарка Лазића, а сад не причамо": Бивши члан обезбеђења раскинкао и певача и естраду

"Скочио сам на пиштољ због Дарка Лазића, а сад не причамо": Бивши члан обезбеђења раскинкао и певача и естраду

Мондо 07.04.2025
Бивши учесник "Задруге" својевремено је био лично обезбеђење певача, али, како је признао, више немају контакт. Миљан Врачевић, који је постао познат широј јавности кроз учешће у ријалитију "Задруга", заправо је и пре тога био… »
"Скочио сам на пиштољ због Дарка Лазића, а сада немамо контакт": Бивши члан обезбеђења раскринкао естраду: Ево шта каже о…

"Скочио сам на пиштољ због Дарка Лазића, а сада немамо контакт": Бивши члан обезбеђења раскринкао естраду: Ево шта каже о…

Блиц 07.04.2025
Миљан Врачевић, који је доспео у жижу јавности када је учествовао у ријалитију "Задруга", био је и раније познат јер је сарађивао са познатим личностима. Наиме, Миљан је својевремено радио као сарадник естрадњацима, међу… »
"Скочио сам на пиштољ због Дарка Лазића, а сада немамо контакт" Бивши члан обезбеђења познатих раскринкао читаву естраду…

"Скочио сам на пиштољ због Дарка Лазића, а сада немамо контакт" Бивши члан обезбеђења познатих раскринкао читаву естраду…

Курир 07.04.2025
Миљан Врачевић, који је доспео у жижу јавности када је учествовао у ријалитију "Задруга", био је и раније познат јер је сарађивао са познатим личностима. Наиме, он је својевремено радио као сарадник естрадњацима, међу којима је… »

Вести дана »