Povezane vesti
Pevačica završila samo osnovnu školu! Priznala da nikad nije pročitala ni jednu knjigu, a postala megazvezda: Ne mislim da bih…
Kurir 07.04.2025
Pevačica Zlata Petrović u više navrata pričala o svom privatnom životu, te jednom prilikom otkrila da je završila samo osnovnu školu. - Nikad nisam pročitala knjigu. Ja to nisam stigla da radim, a i nešto nemam nikakvu želju i volju. Čitala sam lektiru… »
Ova naša pevačica je završila samo osnovnu školu: Priznala je da nije pročitala nijednu knjigu, a jedna je od najomiljenijih…
Blic 07.04.2025
Pevačica Zlata Petrović uvek je bila otvorena prema javnosti. Zlata je u više navrata pričala o svom privatnom životu. Zlata je tako jednom prilikom otkrila da je završila samo osnovnu školu. - Nikad nisam pročitala knjigu. Ja to nisam stigla da radim, a… »
Vesti dana »

Očekujte hitna upozorenja! Nevreme stiže u Srbiju, RHMZ popalio meteoalarme: Pašće velika količina kiše za kratko vreme, prete grad i olujni vetar
Blic pre 45 minutajoš 31 povezana

Zemljotres od 6,7 stepeni Rihterove skale pogodio ruska Kurilska ostrva kod Kamčatke
Insajder pre 59 minutajoš 15 povezanih

Uhapšen stefan Đurić Rasta! Policija reperu stavila lisice na ruke naočigled svih
Kurir pre 14 minutajoš 15 povezanih

Danas se obeležava 30 godina od “Oluje”: Vučić i Dodik na komemoraciji, meštani Karlovaca protestuju
Serbian News Media pre 19 minutajoš 13 povezanih

Putevi Srbije: U petak registrovan najveći protok saobraćaja od kada se on beleži
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 11 povezanih