Povezane vesti
Milojević označio sredu kao Zvezdin "Dan D" pa zagolicao maštu navijača
Sportske.net 07.04.2025
Fudbaleri Crvene zvezde zvanično su u nedelju stigli do osme uzastopne titule šampiona države, ali vremena za slavlje neće imati mnogo pošto ih već u subotu očekuje večiti derbi protiv Partizana i novi izazovi u još jednoj u nizu uspešnih sezona na… »
Vladan Milojević nakon osvajanja titule: „Vojnik sam Crvene zvezde – Čast je ako me porede sa Miljanom Miljanićem!“
Hot sport 07.04.2025
Ponosan je na sve što su ostvarili! Crvena zvezda osvojila je osmu vezanu titulu u šampionatu Srbije jer je na svom terenu bila bolja od OFK Beograda rezultatom 3:1. Nakon nove titule, trener ‘crveno-belih’, Vladan Milojević je rekao: „Vojnik sam Crvene… »
Vladan Milojević upozorava pred novu Ligu šampiona: "Šta ja da kažem, da se ne piše ironično?"
Mondo 07.04.2025
Trener Crveen zvezde Vladan Milojević upozorava da će kvalifikacije za Ligu šampiona biti jako teške i ističe da "nema nikakvih ribara", niti potcenjivanja. Crvena zvezda je pobedom nad OFK Beogradom (3:1) osvojila osmu uzastopnu titulu, ukupno 36. u… »
Šampionski presek: Miloje o sledećoj sezoni, derbiju, Miljanu…
Sport klub 07.04.2025
Crvena zvezda je dominantno osvojila titulu i logično je da nema euforije na Marakani u takvim okolnostima, smireno posle potvrde trofeja govori i trener Vladan Milojević. Osvojio je zvanično četvrtu titulu sa Crvenom zvezdom, ali poštenije bi bilo da se… »
Vesti dana »

N1 saznaje: Noćas u TOK počela saslušanja uhapšenih u slučaju „nadstrešnica“: Saslušani Momirović i Šurlan
Nova pre 19 minutajoš 8 povezanih

Rusi melju kroz liniju fronta Ciljaju ova tri ključna grada 3 grada čiji bi gubitak za Ukrajinu napravio katastrofu
Alo pre 4 minutajoš 8 povezanih