Povezane vesti

Milojević označio sredu kao Zvezdin "Dan D" pa zagolicao maštu navijača

Milojević označio sredu kao Zvezdin "Dan D" pa zagolicao maštu navijača

Sportske.net 07.04.2025
Fudbaleri Crvene zvezde zvanično su u nedelju stigli do osme uzastopne titule šampiona države, ali vremena za slavlje neće imati mnogo pošto ih već u subotu očekuje večiti derbi protiv Partizana i novi izazovi u još jednoj u nizu uspešnih sezona na… »
Vladan Milojević nakon osvajanja titule: „Vojnik sam Crvene zvezde – Čast je ako me porede sa Miljanom Miljanićem!“

Vladan Milojević nakon osvajanja titule: „Vojnik sam Crvene zvezde – Čast je ako me porede sa Miljanom Miljanićem!“

Hot sport 07.04.2025
Ponosan je na sve što su ostvarili! Crvena zvezda osvojila je osmu vezanu titulu u šampionatu Srbije jer je na svom terenu bila bolja od OFK Beograda rezultatom 3:1. Nakon nove titule, trener ‘crveno-belih’, Vladan Milojević je rekao: „Vojnik sam Crvene… »
Vladan Milojević upozorava pred novu Ligu šampiona: "Šta ja da kažem, da se ne piše ironično?"

Vladan Milojević upozorava pred novu Ligu šampiona: "Šta ja da kažem, da se ne piše ironično?"

Mondo 07.04.2025
Trener Crveen zvezde Vladan Milojević upozorava da će kvalifikacije za Ligu šampiona biti jako teške i ističe da "nema nikakvih ribara", niti potcenjivanja. Crvena zvezda je pobedom nad OFK Beogradom (3:1) osvojila osmu uzastopnu titulu, ukupno 36. u… »
Šampionski presek: Miloje o sledećoj sezoni, derbiju, Miljanu…

Šampionski presek: Miloje o sledećoj sezoni, derbiju, Miljanu…

Sport klub 07.04.2025
Crvena zvezda je dominantno osvojila titulu i logično je da nema euforije na Marakani u takvim okolnostima, smireno posle potvrde trofeja govori i trener Vladan Milojević. Osvojio je zvanično četvrtu titulu sa Crvenom zvezdom, ali poštenije bi bilo da se… »

Vesti dana »