Повезане вести

Душан Влаховић о тренутном стању у Јувентусу: “ Увек сам се осећао важним за тим!“

Душан Влаховић о тренутном стању у Јувентусу: “ Увек сам се осећао важним за тим!“

Хот спорт 07.04.2025
„Треба да пронађемо ту ватру коју смо изгубили!“ У разговору за „Фоотбалл Италиа“, Душан Влаховић се осврнуо на свој статус у Јувентусу, али и на промене које је донео долазак Игора Тудора на клупу тима из Торина. Док је тим… »
"Нема више ватре, време је да је вратимо": Влаховић проговорио о статусу код новог тренера

"Нема више ватре, време је да је вратимо": Влаховић проговорио о статусу код новог тренера

Вечерње новости 07.04.2025
Душан Влаховић је био стартер у дербију Роме и Јувентуса (1:1), али меч на "Олимпику" није одиграо до краја. Нападач српске репрезентација био је на терену до 68. минута. ФОТО: Тањуг/АП Упркос томе, статус му се од доласка Игора… »
Влаховић: Увек сам тиму важан

Влаховић: Увек сам тиму важан

Спортски журнал 07.04.2025
„Нисам играо неко време, али тренер одлучује и увек сам то поштовао”. Рома је одолела Јувентусу с Душаном Влаховићем од почетка у шпицу (1:1), не само у поменутој утакмици већ откако је Игор Тудор на клупи наследио Тијага Моту… »
Газета о Влаховићу: "Није погодио, али је живнуо"

Газета о Влаховићу: "Није погодио, али је живнуо"

Спортске.нет 07.04.2025
Први пут од децембра 2024. године Душан Влаховић је био стартер у Јувентусу у две узастопне утакмице. Шта је рекао италијанским медијима поводом тога? "Увек сам се осећао важним за тим. Нисам играо дуго, али тренер доноси одлуке… »
Влаховић о "свом" Јувентусу: "Не знам - увек сам поштовао одлуке тренера"

Влаховић о "свом" Јувентусу: "Не знам - увек сам поштовао одлуке тренера"

Б92 07.04.2025
Фудбалер Јувентуса Душан Влаховић задовољан је сарадњом са хрватским тренером Игором Тудором. Доласком Тудора на клупу Јувентуса, Влаховић се међу стартере, док је код Тијага Моте био резервиса. "Увек сам се осећао важним за… »

Вести дана »