Povezane vesti

VIDEO Micić pričao o Fajnal-foru Evrolige: Pomenuo Zvezdu, ali se nada da će neko drugi osvojiti

VIDEO Micić pričao o Fajnal-foru Evrolige: Pomenuo Zvezdu, ali se nada da će neko drugi osvojiti

Nova 07.04.2025
Vasilije Micić, košarkaš Finiksa, dao je svoju prognozu o pitanju kako će izgledati Fajnal-for Evrolige ove sezone. SOCCERBET – jedino mesto gde ti biraš – i teren i najbolji bonus dobrodošlice. Velika borba se vodi u elitnom evropskom takmičenju i… »
Litvanci stali uz Partizan i Zvezdu: Evroliga mafija, neće da dele novac sa beogradskim klubovima (video)

Litvanci stali uz Partizan i Zvezdu: Evroliga mafija, neće da dele novac sa beogradskim klubovima (video)

Sportski žurnal 07.04.2025
NBA Evropa trebalo da iskoristi ovaj trenutak, ističu novinari portala Basket njuz. Večiti rivali, Partizan i Crvena zvezda, već godinama vode pregovore sa Evroligom želeći da obezbede što povoljnije uslove za učešće u najjačem evropskom klupskom… »
"Ja sam šokiran, Evroliga im ne nudi ništa osim učešća": Litvanci digli glas zbog Zvezde i Partizana

"Ja sam šokiran, Evroliga im ne nudi ništa osim učešća": Litvanci digli glas zbog Zvezde i Partizana

Mondo 07.04.2025
Litvanski novinari su na strani Crvene zvezde i Partizana u borbi za evroligašku licencu. Evroliga je ponudila trogodišnje licence Crvenoj zvezdi i Partizanu. Ne samo njima naravno, tu je još nekoliko klubova, ali je fokus na "večitima". Za to će morati… »
VIDEO „Evroliga mafija“: Litvanci pobesneli zbog Zvezde i Partizana, ogorčeni poslednjim potezom

VIDEO „Evroliga mafija“: Litvanci pobesneli zbog Zvezde i Partizana, ogorčeni poslednjim potezom

Nova 07.04.2025
Da li će Crvena zvezda i Partizan zaista morati da plate po pet miliona evra da bi se uopšte takmičili u Evroligi i to bez ikakvog prihoda od TV prava i marketinga? To je izazvalo lavinu reakcija širom Evrope. SOCCERBET – jedino mesto gde ti biraš – i… »
Litvanci stali na stranu Zvezde i Partizana: "Evroliga mafija" VIDEO

Litvanci stali na stranu Zvezde i Partizana: "Evroliga mafija" VIDEO

B92 07.04.2025
Danima unazad košarkaška tema broj jedan je da li će Crvena zvezda i Partizan dobiti licencu i koliko će ona koštati beogradske klubove. Poslednja informnacija koja se plasirala jeste da će večiti rivali za trogodišnju evroligašku licencu morati da plate… »

Vesti dana »