Povezane vesti
MK Group dobitnik specijalne nagrade ″Dobročinitelj″ za projekat Palata nauke
Nedeljnik 07.04.2025
Kompanija MK Group dobitnik je ovogodišnje specijalne nagrade „Dobročinitelj” za projekat Palata nauke. Priznanja su dodeljena u okviru humanitarnog festivala BelgrAID, u organizaciji udruženja Moja Srbija, koji kroz umetnost, muziku i edukaciju… »
Mk: Group dobitnik specijalne nagrade ″Dobročinitelj″ za projekat Palata nauke
Blic 07.04.2025
Kompanija MK Group dobitnik je ovogodišnje specijalne nagrade „Dobročinitelj” za projekat Palata nauke. Priznanja su dodeljena u okviru humanitarnog festivala BelgrAID, u organizaciji udruženja Moja Srbija, koji kroz umetnost, muziku i edukaciju… »
Mk Group dobitnik specijalne nagrade ″Dobročinitelj″ za projekat Palata nauke
Kurir 07.04.2025
MK Group dobitnik specijalne nagrade "Dobročinitelj" za projekat Palata nauke
Telegraf 07.04.2025
Kompanija MK Group dobitnik je ovogodišnje specijalne nagrade "Dobročinitelj" za projekat Palata nauke. Priznanja su dodeljena u okviru humanitarnog festivala BelgrAID, u organizaciji udruženja Moja Srbija, koji kroz umetnost, muziku i edukaciju… »
Vesti dana »
(BLOG) Teretni brodovi pogođeni u Ormuskom moreuzu, Iran najavio napade na banke, povrede od dronova kod aerodroma u Dubaiju
N1 Info pre 26 minutajoš 36 povezanih
(Foto) Novi napadi Izraela na Bejrut: Pogođena stambena zgrada, najmanje 19 mrtvih; Francuska šalje "60 tona pomoći" Libanu i traži hitan sastanak UN
Blic pre 16 minutajoš 53 povezane
Viktorija Mboko eliminisala Amandu Anisimovu i plasirala se u četvrtfinale Indijan Velsa
Politika pre 1 satjoš 46 povezanih
Studenti najavili skupove u mestima u kojima slede lokalni izbori: "Svaka promena počinje jednim glasom"
Glas Zaječara pre 2 satajoš 20 povezanih