Povezane vesti
MK Group dobitnik specijalne nagrade ″Dobročinitelj″ za projekat Palata nauke
Nedeljnik 07.04.2025
Kompanija MK Group dobitnik je ovogodišnje specijalne nagrade „Dobročinitelj” za projekat Palata nauke. Priznanja su dodeljena u okviru humanitarnog festivala BelgrAID, u organizaciji udruženja Moja Srbija, koji kroz umetnost, muziku i edukaciju… »
Mk: Group dobitnik specijalne nagrade ″Dobročinitelj″ za projekat Palata nauke
Blic 07.04.2025
Kompanija MK Group dobitnik je ovogodišnje specijalne nagrade „Dobročinitelj” za projekat Palata nauke. Priznanja su dodeljena u okviru humanitarnog festivala BelgrAID, u organizaciji udruženja Moja Srbija, koji kroz umetnost, muziku i edukaciju… »
Mk Group dobitnik specijalne nagrade ″Dobročinitelj″ za projekat Palata nauke
Kurir 07.04.2025
MK Group dobitnik specijalne nagrade "Dobročinitelj" za projekat Palata nauke
Telegraf 07.04.2025
Kompanija MK Group dobitnik je ovogodišnje specijalne nagrade "Dobročinitelj" za projekat Palata nauke. Priznanja su dodeljena u okviru humanitarnog festivala BelgrAID, u organizaciji udruženja Moja Srbija, koji kroz umetnost, muziku i edukaciju… »
Vesti dana »
Vučić: Mir radi za Srbe, moramo da pomognemo gde god živi naš narod
RTV pre 25 minutajoš 30 povezanih
Toplotni talas u Srbiji jača: U Beogradu u sedam sati izmereno 27 stepeni, RHMZ upozorava na temperature do 40
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 30 povezanih
Mustafa rasplakao Staniju! Asminov otac se uključio u emisiju i otkrio detalje drame sa Majom: "Nisam dobro.."
Telegraf pre 30 minutajoš 15 povezanih
Hitna pomoć: Pešak oboren u Jajincima, sa teškim povredama prevezen u Urgentni centar
Euronews pre 1 satjoš 10 povezanih