Povezane vesti
MK Group dobitnik specijalne nagrade ″Dobročinitelj″ za projekat Palata nauke
Nedeljnik 07.04.2025
Kompanija MK Group dobitnik je ovogodišnje specijalne nagrade „Dobročinitelj” za projekat Palata nauke. Priznanja su dodeljena u okviru humanitarnog festivala BelgrAID, u organizaciji udruženja Moja Srbija, koji kroz umetnost, muziku i edukaciju… »
Mk: Group dobitnik specijalne nagrade ″Dobročinitelj″ za projekat Palata nauke
Blic 07.04.2025
Kompanija MK Group dobitnik je ovogodišnje specijalne nagrade „Dobročinitelj” za projekat Palata nauke. Priznanja su dodeljena u okviru humanitarnog festivala BelgrAID, u organizaciji udruženja Moja Srbija, koji kroz umetnost, muziku i edukaciju… »
Mk Group dobitnik specijalne nagrade ″Dobročinitelj″ za projekat Palata nauke
Kurir 07.04.2025
MK Group dobitnik specijalne nagrade "Dobročinitelj" za projekat Palata nauke
Telegraf 07.04.2025
Kompanija MK Group dobitnik je ovogodišnje specijalne nagrade "Dobročinitelj" za projekat Palata nauke. Priznanja su dodeljena u okviru humanitarnog festivala BelgrAID, u organizaciji udruženja Moja Srbija, koji kroz umetnost, muziku i edukaciju… »
Vesti dana »
Sutra treći dan male mature, osmaci polažu test iz jednog od pet izabranih predmeta
Telegraf pre 2 satajoš 57 povezanih
Vučić: SAD će izvesno smanjiti prisustvo u KFOR-u ali se suštinski neće mnogo toga promeniti
Serbian News Media pre 25 minutajoš 32 povezane
Mali: Ugovor sa MOL-om će omogućiti rad rafinerije ako postane većinski vlasnik NIS-a
Blic pre 1 satjoš 37 povezanih
Vučić sa premijerom Gruzije: Pred nama period još konkretnije saradnje
RTS pre 3 satajoš 26 povezanih