Povezane vesti
MK Group dobitnik specijalne nagrade ″Dobročinitelj″ za projekat Palata nauke
Nedeljnik 07.04.2025
Kompanija MK Group dobitnik je ovogodišnje specijalne nagrade „Dobročinitelj” za projekat Palata nauke. Priznanja su dodeljena u okviru humanitarnog festivala BelgrAID, u organizaciji udruženja Moja Srbija, koji kroz umetnost, muziku i edukaciju… »
Mk: Group dobitnik specijalne nagrade ″Dobročinitelj″ za projekat Palata nauke
Blic 07.04.2025
Kompanija MK Group dobitnik je ovogodišnje specijalne nagrade „Dobročinitelj” za projekat Palata nauke. Priznanja su dodeljena u okviru humanitarnog festivala BelgrAID, u organizaciji udruženja Moja Srbija, koji kroz umetnost, muziku i edukaciju… »
Mk Group dobitnik specijalne nagrade ″Dobročinitelj″ za projekat Palata nauke
Kurir 07.04.2025
MK Group dobitnik specijalne nagrade "Dobročinitelj" za projekat Palata nauke
Telegraf 07.04.2025
Kompanija MK Group dobitnik je ovogodišnje specijalne nagrade "Dobročinitelj" za projekat Palata nauke. Priznanja su dodeljena u okviru humanitarnog festivala BelgrAID, u organizaciji udruženja Moja Srbija, koji kroz umetnost, muziku i edukaciju… »
Vesti dana »
Grčka osvojila bronzu u Beogradu: Istorijska bruka Italijana, poraz od Srbije i dalje ih boli
Mondo pre 28 minutajoš 57 povezanih
Obrušio se deo fasade iznad ulaza u Gimnaziju u Prokuplju
Medijska kutija pre 43 minutajoš 15 povezanih
Petoro mrtvih u Njujorku, grad pod snežnom olujom i ekstremnom hladnoćom
RTV pre 9 minutajoš 30 povezanih
Advokatska komora Beograda: Sramna izjava Vučića da građani ne treba da angažuju advokate
Danas pre 2 satajoš 10 povezanih