Povezane vesti
MK Group dobitnik specijalne nagrade ″Dobročinitelj″ za projekat Palata nauke
Nedeljnik 07.04.2025
Kompanija MK Group dobitnik je ovogodišnje specijalne nagrade „Dobročinitelj” za projekat Palata nauke. Priznanja su dodeljena u okviru humanitarnog festivala BelgrAID, u organizaciji udruženja Moja Srbija, koji kroz umetnost, muziku i edukaciju… »
Mk: Group dobitnik specijalne nagrade ″Dobročinitelj″ za projekat Palata nauke
Blic 07.04.2025
Kompanija MK Group dobitnik je ovogodišnje specijalne nagrade „Dobročinitelj” za projekat Palata nauke. Priznanja su dodeljena u okviru humanitarnog festivala BelgrAID, u organizaciji udruženja Moja Srbija, koji kroz umetnost, muziku i edukaciju… »
Mk Group dobitnik specijalne nagrade ″Dobročinitelj″ za projekat Palata nauke
Kurir 07.04.2025
MK Group dobitnik specijalne nagrade "Dobročinitelj" za projekat Palata nauke
Telegraf 07.04.2025
Kompanija MK Group dobitnik je ovogodišnje specijalne nagrade "Dobročinitelj" za projekat Palata nauke. Priznanja su dodeljena u okviru humanitarnog festivala BelgrAID, u organizaciji udruženja Moja Srbija, koji kroz umetnost, muziku i edukaciju… »
Vesti dana »

Početak leta na severnoj hemisferi i vremenska prognoza za Srbiju
Naslovi.ai pre 58 minutajoš 29 povezanih

Početak letnje turističke sezone donosi pojačan saobraćaj i duža zadržavanja na graničnim prelazima
Naslovi.ai pre 1 satjoš 17 povezanih

Viši sud u Zaječaru poništio rešenje GIK-a kojim se odbijaju prigovori opozicije
RTV pre 3 satajoš 14 povezanih

Veliki požari na hrvatskom primorju, sumnja se da su podmetnuti
Južne vesti pre 44 minutajoš 28 povezanih

Iran napao centralni i južni Izrael; Tel Aviv bombardovao iranske raketne položaje; američka avijacija nad istočnim Mediteranom
RTS pre 9 minutajoš 26 povezanih