Povezane vesti

Prodavala sladoled kao dete da pomogne roditeljima: "Gledala sam majku kako plače jer nema da mi da za užinu"

Prodavala sladoled kao dete da pomogne roditeljima: "Gledala sam majku kako plače jer nema da mi da za užinu"

Mondo pre 24 dana
Malo ko zna da je voditeljka Kristina Iglendža imala teško detinjstvo. Malo ko zna da je voditeljka Kristina Iglendža imala teško detinjstvo. Pre popularnsti njen život tekao je u velikoj nemaštini. Kako kaže, upravo život na rubu egzistencije… »
"Gledala sam majku dok plače jer nema da mi da užinu": Poznata voditeljka o teškom detinjstvu: "Od malena sam prodavala…

"Gledala sam majku dok plače jer nema da mi da užinu": Poznata voditeljka o teškom detinjstvu: "Od malena sam prodavala…

Blic pre 24 dana
Kod pleni na malim ekranima, malo ko zna da je voditeljka Kristina Iglendža imala teško detinjstvo, a nije se libila da ispriča kako je izgledao njen život u nemaštini. Kristina Iglendža često navodi da je upravo život na rubu egzistencije naučio… »
"Gledala sam majku dok plače jer nema da mi da užinu" Poznata voditeljka o teškom detinjstvu: Od malena prodavala sladoled…

"Gledala sam majku dok plače jer nema da mi da užinu" Poznata voditeljka o teškom detinjstvu: Od malena prodavala sladoled…

Kurir pre 24 dana
Malo ko zna da je voditeljka Kristina Iglendža imala teško detinjstvo. Pre popularnsti njen život tekao je u velikoj nemaštini. Kako kaže, upravo život na rubu egzistencije naučio da danas vrednuje sve što ima. - Došla sam iz Dalmacije za vreme… »

Vesti dana »