Повезане вести

Продавала сладолед као дете да помогне родитељима: "Гледала сам мајку како плаче јер нема да ми да за ужину"

Продавала сладолед као дете да помогне родитељима: "Гледала сам мајку како плаче јер нема да ми да за ужину"

Мондо 07.04.2025
Мало ко зна да је водитељка Кристина Игленџа имала тешко детињство. Мало ко зна да је водитељка Кристина Игленџа имала тешко детињство. Пре популарнсти њен живот текао је у великој немаштини. Како каже, управо живот на… »
"Гледала сам мајку док плаче јер нема да ми да ужину": Позната водитељка о тешком детињству: "Од малена сам продавала…

"Гледала сам мајку док плаче јер нема да ми да ужину": Позната водитељка о тешком детињству: "Од малена сам продавала…

Блиц 07.04.2025
Код плени на малим екранима, мало ко зна да је водитељка Кристина Игленџа имала тешко детињство, а није се либила да исприча како је изгледао њен живот у немаштини. Кристина Игленџа често наводи да је управо живот на рубу… »
"Гледала сам мајку док плаче јер нема да ми да ужину" Позната водитељка о тешком детињству: Од малена продавала сладолед…

"Гледала сам мајку док плаче јер нема да ми да ужину" Позната водитељка о тешком детињству: Од малена продавала сладолед…

Курир 07.04.2025
Мало ко зна да је водитељка Кристина Игленџа имала тешко детињство. Пре популарнсти њен живот текао је у великој немаштини. Како каже, управо живот на рубу егзистенције научио да данас вреднује све што има. - Дошла сам из… »

Вести дана »