Повезане вести

Срушио се авион код сиска! Летелици отказао мотор, хитне службе на терену!

Срушио се авион код сиска! Летелици отказао мотор, хитне службе на терену!

Курир 07.04.2025
Пема изворима у сисачкој полицији, до несреће је дошло око 11.43, а авиону је приликом полетања отказао мотор. У њему се у тренутку несреће налазио само пилот који није повређен. У току је увиђај како би се утврдиле све… »
Пилот Зденко је преживео пад авиона код Сиска: "Мотор ми је отказао на 100 метара висине"

Пилот Зденко је преживео пад авиона код Сиска: "Мотор ми је отказао на 100 метара висине"

Телеграф 07.04.2025
"Како сам? Могу само рећи да сам замишљен. Огребао сам мало колено. Настала је штета на авиону, али је утешно да сам жив и здрав", рекао је пилот Зденко Шукер из Аероклуба Сисак који је раније данас преживео пад клупске… »
Пао мали авион код Сиска – отказао мотор

Пао мали авион код Сиска – отказао мотор

Н1 Инфо 07.04.2025
На спортском аеродром у Шашиној греди, код Сиска у Хрватској данас се, приликом полетања, срушио мали авион, јавља Јутарњи лист. Према изворима у сисачкој полицији, до несреће је дошло око 11:43, а авиону је приликом полетања… »
Пао мали авион у Хрватској

Пао мали авион у Хрватској

Б92 07.04.2025
На спортском аеродром у Шашиној Греди код Сиска данас се приликом полетања срушио мали авион. Жупанијски центар 112 Сисак добио је у понедељак 11.43 сати дојаву о паду малог спортског авиона, преноси 24сата.хр. Како преноси… »
Пао мали авион код Сиска

Пао мали авион код Сиска

Телеграф 07.04.2025
Жупанијски центар 112 Сисак добио је у понедељак 11:43 сати дојаву о паду малог спортског авиона на спортском аеродрому у Шашиној Греди. Пилот је био сам у авиону, није повређен те је настала материјална штета на авиону… »

Вести дана »