Povezane vesti

Srušio se avion kod siska! Letelici otkazao motor, hitne službe na terenu!

Srušio se avion kod siska! Letelici otkazao motor, hitne službe na terenu!

Kurir 07.04.2025
Pema izvorima u sisačkoj policiji, do nesreće je došlo oko 11.43, a avionu je prilikom poletanja otkazao motor. U njemu se u trenutku nesreće nalazio samo pilot koji nije povređen. U toku je uviđaj kako bi se utvrdile sve okolnosti pada, a obaveštena je… »
Pilot Zdenko je preživeo pad aviona kod Siska: "Motor mi je otkazao na 100 metara visine"

Pilot Zdenko je preživeo pad aviona kod Siska: "Motor mi je otkazao na 100 metara visine"

Telegraf 07.04.2025
"Kako sam? Mogu samo reći da sam zamišljen. Ogrebao sam malo koleno. Nastala je šteta na avionu, ali je utešno da sam živ i zdrav", rekao je pilot Zdenko Šuker iz Aerokluba Sisak koji je ranije danas preživeo pad klupske letelice. On je nešto pre podne… »
Pao mali avion kod Siska – otkazao motor

Pao mali avion kod Siska – otkazao motor

N1 Info 07.04.2025
Na sportskom aerodrom u Šašinoj gredi, kod Siska u Hrvatskoj danas se, prilikom poletanja, srušio mali avion, javlja Jutarnji list. Prema izvorima u sisačkoj policiji, do nesreće je došlo oko 11:43, a avionu je prilikom poletanja otkazao motor. U njemu… »
Pao mali avion u Hrvatskoj

Pao mali avion u Hrvatskoj

B92 07.04.2025
Na sportskom aerodrom u Šašinoj Gredi kod Siska danas se prilikom poletanja srušio mali avion. Županijski centar 112 Sisak dobio je u ponedeljak 11.43 sati dojavu o padu malog sportskog aviona, prenosi 24sata.hr. Kako prenosi Jutarnji.hr, do nesreće je… »
Pao mali avion kod Siska

Pao mali avion kod Siska

Telegraf 07.04.2025
Županijski centar 112 Sisak dobio je u ponedeljak 11:43 sati dojavu o padu malog sportskog aviona na sportskom aerodromu u Šašinoj Gredi. Pilot je bio sam u avionu, nije povređen te je nastala materijalna šteta na avionu, potvrdili su za 24sata.hr iz… »

Vesti dana »