Повезане вести
Дара Бубамара открила како се њен син носи са негативним коментарима
Вести онлине 07.04.2025
Дара Бубамара има јако присан однос са сином Костом, са којим отворено разговара о животним недаћама. Дара открива да њен син реагује заштитнички када чује негативне коментаре о њој. – Нико не верује да сам била сама у Дубаију… »
Дара Бубамара открила када престаје да пева: Шокирала све одлуком, сину од 16 рекла да ће он морати да ради
Мондо 07.04.2025
Певачица је открила да је јако присна са сином, али једна њена одлука изненадила је публику. Певачица Дара Бубамара никад није крила колико је блиска са сином Костом ког је добила у браку са бизнисменом Миланом Кесићем. Са… »
„Још неколико година ћу да певам“: Дара Бубамара шокирала изјавом и признала како њен син реагује на негативне коментаре…
Нова 07.04.2025
Певачица Дара Бубамара проговорила је искрено о односу са сином Костом. Дара је открила да са сином има јако присан однос и да са њим отворено говори о свим животним недаћама. „Нико не верује да сам била сама у Дубаију. Ја на… »
"Још неколико година ћу да певам, свесна сам својих година" Бубамара шокирала сина одлуком: Рекла сам му да ће он радити, а он…
Курир 07.04.2025
Певачица Дара Бубамара проговорила је искрено о односу са сином Костом. Дара је открила да са сином има јако присан однос и да са њим отворено говори о свим животним недаћама. - Нико не верује да сам била сама у Дубаију. Ја на… »
"Још неколико година ћу да певам": Дара Бубамара открила како се њен син носи са негативним коментарима: "Рекла сам му ко ме…
Блиц 07.04.2025
Певачица Дара Бубамара проговорила је искрено о односу са сином Костом. Дара Бубамара открила је да са сином има јако присан однос и да са њим отворено говори о свим животним недаћама. - Нико не верује да сам била сама у… »
Вести дана »
Немања Радоњић није теже повређен: враћа се на терен пре краја сезоне
Мондо пре 14 минутајош 93 повезане
Почиње пријава нелегалних објеката: Од сутра ујутру ради дигитална платформа, циљ евидентирати 4,8 милиона објеката
Глас југа пре 1 сатјош 34 повезане
Пузигаћа честитао Партизану: Ево шта је Раднички коштало пораза...
Курир пре 34 минутајош 31 повезана
Норис: "Невероватан је осећај освојити титулу, желим да уживам"
Спортске.нет пре 24 минутајош 41 повезана