Povezane vesti
Dara Bubamara otkrila kako se njen sin nosi sa negativnim komentarima
Vesti online 07.04.2025
Dara Bubamara ima jako prisan odnos sa sinom Kostom, sa kojim otvoreno razgovara o životnim nedaćama. Dara otkriva da njen sin reaguje zaštitnički kada čuje negativne komentare o njoj. – Niko ne veruje da sam bila sama u Dubaiju. Ja na putovanja idem ili… »
Dara Bubamara otkrila kada prestaje da peva: Šokirala sve odlukom, sinu od 16 rekla da će on morati da radi
Mondo 07.04.2025
Pevačica je otkrila da je jako prisna sa sinom, ali jedna njena odluka iznenadila je publiku. Pevačica Dara Bubamara nikad nije krila koliko je bliska sa sinom Kostom kog je dobila u braku sa biznismenom Milanom Kesićem. Sa 16-godišnjakom ima otvoren… »
„Još nekoliko godina ću da pevam“: Dara Bubamara šokirala izjavom i priznala kako njen sin reaguje na negativne komentare…
Nova 07.04.2025
Pevačica Dara Bubamara progovorila je iskreno o odnosu sa sinom Kostom. Dara je otkrila da sa sinom ima jako prisan odnos i da sa njim otvoreno govori o svim životnim nedaćama. „Niko ne veruje da sam bila sama u Dubaiju. Ja na putovanja idem ili sa sinom… »
"Još nekoliko godina ću da pevam, svesna sam svojih godina" Bubamara šokirala sina odlukom: Rekla sam mu da će on raditi, a on…
Kurir 07.04.2025
Pevačica Dara Bubamara progovorila je iskreno o odnosu sa sinom Kostom. Dara je otkrila da sa sinom ima jako prisan odnos i da sa njim otvoreno govori o svim životnim nedaćama. - Niko ne veruje da sam bila sama u Dubaiju. Ja na putovanja idem ili sa… »
"Još nekoliko godina ću da pevam": Dara Bubamara otkrila kako se njen sin nosi sa negativnim komentarima: "Rekla sam mu ko me…
Blic 07.04.2025
Pevačica Dara Bubamara progovorila je iskreno o odnosu sa sinom Kostom. Dara Bubamara otkrila je da sa sinom ima jako prisan odnos i da sa njim otvoreno govori o svim životnim nedaćama. - Niko ne veruje da sam bila sama u Dubaiju. Ja na putovanja idem… »
Vesti dana »

U Srbiji danas: Sunčano na jugu, nestabilno u ostalim krajevima – moguće nepogode
Glas juga pre 12 minutajoš 19 povezanih

I dalje se snažno trese Zemljotres od 6,7 stepeni Rihterove skale pogodio ruska Kurilska ostrva kod Kamčatke
Dnevnik pre 47 minutajoš 9 povezanih

Raketiran Kijev, sirene za vazdušnu opasnost širom zemlje; napadnuto skladište nafte u Sočiju
RTS pre 1 satjoš 8 povezanih

Hitna pomoć u Beogradu: Tokom noći bilo je 113 intervencija od kojih 27 na javnim mestima
Radio sto plus pre 52 minutajoš 7 povezanih

Dramatično upozorenje iz Ukrajine: Eksplozija kod Zaporožja; Raste strah od nuklearne katastrofe VIDEO
B92 pre 42 minutajoš 6 povezanih