Povezane vesti
„Može kafa, može vutra, to nas budi svakog jutra“: Viktor Savić podelio anegdotu iz tinejdžerskih dana VIDEO
Nova 07.04.2025
Viktor Savić jednom prilikom govorio je o burnim srednjoškolskim danima i korišćenju narkotika. Više puta je u javnosti Viktor doveden u vezu sa nedozvoljenim supstancama, a mnogi još pamte kada je 2006. godine uhapšen kada je kod njega pronađeno… »
Viktor Savić priznao Da je koristio marihuanu: "Može kafa, može vutra, to nas budi svakog jutra... Zbog toga smo počeli da…
Blic 07.04.2025
Glumac Viktor Savić je nekoliko puta bio doveden u vezu sa nedozvoljenim supstancama, a sada je u jednom podkastu priznao da je koristio marihuanu. - Baš sam s Ajsom pričao, bili smo sad na skijanju. Pa brate "Tablica množenja", Who Is The Best. Mi… »
Vesti dana »

Univerzitet u Beogradu pozvao sve aktere da stvore uslove za završetak školske godine: Kakav će biti odgovor studenata u blokadi?
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Zukorlić u priboju: Posetio i Medžlis Islamske zajednice: Fokus na infrastrukturnim projektima i komunikaciji sa građanima (foto)
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Torta u obliku planeta sunčevog sistema: Više gala od ovoga ne postoji: Pevačica i 30 godina stariji kompozitor slave krštenje ćerke
Blic pre 1 satjoš 2 povezane

„Ovo nije samo protest, ovo je odgovor“: Studenti blokiraju zgradu Osnovnog suda u Nišu u znak podrške novosadskim aktivistima u pritvoru
Danas pre 49 minutajoš 1 povezana

„Nestorovića smo naterali da bude predsednik“: Antonijević o osnivanju stranke „MI snaga naroda“
Danas pre 1 satjoš 1 povezana