Povezane vesti
"Potpuno neprihvatljivo kršenje integriteta Ukrajine": Brnabić: Članstvo u EU je strateški cilj i spoljnopolitički prioritet…
Blic 07.04.2025
Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je strateški cilj Republike Srbije i njen najvažniji spoljnopolitički prioritet članstvo u Evropskoj Uniji i da to generalno vodi spoljnu politiku Srbije. - Mislim da je Srbija zemlja koja u… »
Brnabić: Srbija za vojnu neutralnost uz najveći stepen moguće saradnje sa NATO - kao nečlanica
Sputnik 07.04.2025
Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je strateški cilj Republike Srbije i njen najvažniji spoljnopolitički prioritet članstvo u Evropskoj Uniji i da to generalno vodi spoljnu politiku Srbije. "Mislim da je Srbija zemlja koja u… »
Brnabić: Članstvo u EU spoljnopolitički prioritet Srbije
Euronews 07.04.2025
Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je strateški cilj Republike Srbije i njen najvažniji spoljnopolitički prioritet članstvo u Evropskoj uniji i da to generalno vodi spoljnu politiku Srbije. "Mislim da je Srbija zemlja koja u… »
Brnabić: Članstvo u Evropskoj Uniji spoljnopolitički prioritet Srbije
Telegraf 07.04.2025
Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je strateški cilj Republike Srbije i njen najvažniji spoljnopolitički prioritet članstvo u Evropskoj Uniji i da to generalno vodi spoljnu politiku Srbije. "Mislim da je Srbija zemlja koja u… »
Vesti dana »

RHMZ upozorava na vremenske nepogode, narandžasti meteo-alarm u delovima Srbije
RTS pre 7 minutajoš 11 povezanih

Uživo Rusija grunula raketama na Kijev Ukrajina uzvratila udarom u srce Rusije, dok američki izaslanik boravi u Moskvi
Alo pre 7 minutajoš 4 povezane

Evo gde možete da gledate uživo TV prenos meča Čukarički - Radnički Niš u 3. kolu Superlige Srbije
Telegraf pre 1 satjoš 5 povezanih

U Sremskim Karlovcima danas obeležavanje Dana sećanja na stradale u"Oluji": Prisustvuju Vučić, patrijarh Porfirije i Dodik
Blic pre 3 satajoš 3 povezane

Vladimir Đukanović: Nisu normalni što hapse Momirovića, ako je tačno za njega - moraće celu Vladu da privedu
Radio 021 pre 1 satjoš 1 povezana