Povezane vesti

"Potpuno neprihvatljivo kršenje integriteta Ukrajine": Brnabić: Članstvo u EU je strateški cilj i spoljnopolitički…

"Potpuno neprihvatljivo kršenje integriteta Ukrajine": Brnabić: Članstvo u EU je strateški cilj i spoljnopolitički…

Blic pre 24 dana
Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je strateški cilj Republike Srbije i njen najvažniji spoljnopolitički prioritet članstvo u Evropskoj Uniji i da to generalno vodi spoljnu politiku Srbije. - Mislim da je Srbija zemlja… »
Brnabić: Srbija za vojnu neutralnost uz najveći stepen moguće saradnje sa NATO - kao nečlanica

Brnabić: Srbija za vojnu neutralnost uz najveći stepen moguće saradnje sa NATO - kao nečlanica

Sputnik pre 24 dana
Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je strateški cilj Republike Srbije i njen najvažniji spoljnopolitički prioritet članstvo u Evropskoj Uniji i da to generalno vodi spoljnu politiku Srbije. "Mislim da je Srbija zemlja… »
Brnabić: Članstvo u EU spoljnopolitički prioritet Srbije

Brnabić: Članstvo u EU spoljnopolitički prioritet Srbije

Euronews pre 24 dana
Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je strateški cilj Republike Srbije i njen najvažniji spoljnopolitički prioritet članstvo u Evropskoj uniji i da to generalno vodi spoljnu politiku Srbije. "Mislim da je Srbija zemlja koja… »
Brnabić: Članstvo u Evropskoj Uniji spoljnopolitički prioritet Srbije

Brnabić: Članstvo u Evropskoj Uniji spoljnopolitički prioritet Srbije

Telegraf pre 24 dana
Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je strateški cilj Republike Srbije i njen najvažniji spoljnopolitički prioritet članstvo u Evropskoj Uniji i da to generalno vodi spoljnu politiku Srbije. "Mislim da je Srbija zemlja koja… »

Vesti dana »