Povezane vesti
"Potpuno neprihvatljivo kršenje integriteta Ukrajine": Brnabić: Članstvo u EU je strateški cilj i spoljnopolitički…
Blic pre 24 dana
Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je strateški cilj Republike Srbije i njen najvažniji spoljnopolitički prioritet članstvo u Evropskoj Uniji i da to generalno vodi spoljnu politiku Srbije. - Mislim da je Srbija zemlja… »
Brnabić: Srbija za vojnu neutralnost uz najveći stepen moguće saradnje sa NATO - kao nečlanica
Sputnik pre 24 dana
Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je strateški cilj Republike Srbije i njen najvažniji spoljnopolitički prioritet članstvo u Evropskoj Uniji i da to generalno vodi spoljnu politiku Srbije. "Mislim da je Srbija zemlja… »
Brnabić: Članstvo u EU spoljnopolitički prioritet Srbije
Euronews pre 24 dana
Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je strateški cilj Republike Srbije i njen najvažniji spoljnopolitički prioritet članstvo u Evropskoj uniji i da to generalno vodi spoljnu politiku Srbije. "Mislim da je Srbija zemlja koja… »
Brnabić: Članstvo u Evropskoj Uniji spoljnopolitički prioritet Srbije
Telegraf pre 24 dana
Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je strateški cilj Republike Srbije i njen najvažniji spoljnopolitički prioritet članstvo u Evropskoj Uniji i da to generalno vodi spoljnu politiku Srbije. "Mislim da je Srbija zemlja koja… »
Vesti dana »

Studenti u blokadi napuštaju Linc, danas trče do Salcburga
Novi magazin pre 38 minutajoš 10 povezanih

Majka mladića poginulog u padu nadstrešnice otišla iz Srbije: Strahujem za svoju bezbednost
Pravda pre 1 satjoš 3 povezane

Kina tvrdi da SAD želi pregovarati o carinama i da su vrata Pekinga ‘otvorena’
Al Jazeera pre 1 satjoš 10 povezanih