Повезане вести

"Потпуно неприхватљиво кршење интегритета Украјине": Брнабић: Чланство у ЕУ је стратешки циљ и спољнополитички приоритет…

"Потпуно неприхватљиво кршење интегритета Украјине": Брнабић: Чланство у ЕУ је стратешки циљ и спољнополитички приоритет…

Блиц 07.04.2025
Председница Скупштине Србије Ана Брнабић изјавила је данас да је стратешки циљ Републике Србије и њен најважнији спољнополитички приоритет чланство у Европској Унији и да то генерално води спољну политику Србије. - Мислим да… »
Брнабиц́: Србија за војну неутралност уз највец́и степен могуц́е сарадње са НАТО - као нечланица

Брнабиц́: Србија за војну неутралност уз највец́и степен могуц́е сарадње са НАТО - као нечланица

Спутник 07.04.2025
Председница Скупштине Србије Ана Брнабиц́ изјавила је данас да је стратешки циљ Републике Србије и њен најважнији спољнополитички приоритет чланство у Европској Унији и да то генерално води спољну политику Србије. "Мислим да… »
Брнабић: Чланство у ЕУ спољнополитички приоритет Србије

Брнабић: Чланство у ЕУ спољнополитички приоритет Србије

Еуроневс 07.04.2025
Председница Скупштине Србије Ана Брнабић изјавила је данас да је стратешки циљ Републике Србије и њен најважнији спољнополитички приоритет чланство у Европској унији и да то генерално води спољну политику Србије. "Мислим да… »
Брнабић: Чланство у Европској Унији спољнополитички приоритет Србије

Брнабић: Чланство у Европској Унији спољнополитички приоритет Србије

Телеграф 07.04.2025
Председница Скупштине Србије Ана Брнабић изјавила је данас да је стратешки циљ Републике Србије и њен најважнији спољнополитички приоритет чланство у Европској Унији и да то генерално води спољну политику Србије. "Мислим да… »

Вести дана »