Повезане вести

Нису оне баук! Легендарна Катарина Томашевић вратила се у женску рукометну репрезентацију Србије јер...

Нису оне баук! Легендарна Катарина Томашевић вратила се у женску рукометну репрезентацију Србије јер...

Вечерње новости 07.04.2025
ЛЕГЕНДАРНА голманка Катарина Томашевић после четири године се вратилу у репрезентацију Србије са жељом да помогне девојкама да у баражу за одлазак на СП у Немачкој и Холандији буду боље од рукометашица Словеније. Први меч игра… »
Родила сина, па донела Србији последњу медаљу: Са 41 годином вратила на гол да нас одведе на Мундијал

Родила сина, па донела Србији последњу медаљу: Са 41 годином вратила на гол да нас одведе на Мундијал

Мондо 07.04.2025
Катарина Томашевић је спремна да поново стане на гол Србије и да нас одведе право на велико такмичење. Вратила се Катарина Томашевић, да заједно са Андреом Лекић, Драганом Цвијић и осталим повратницама избори пласман на Светско… »
"Питали су ме да ли могу - срце је рекло да! У Словенију путујемо са вером"

"Питали су ме да ли могу - срце је рекло да! У Словенију путујемо са вером"

Б92 07.04.2025
Голман женске рукометне репрезентације Србије Катарина Томашевић рекла је пред бараж за пласман за Светско првенство против Словеније да екипа жели у среду да одигра врхунски меч у Цељу, а затим у реваншу у Бору обезбеди пласман… »
Катарина Томашевић: У Словенију идемо са вером да можемо да одиграмо врхунски меч

Катарина Томашевић: У Словенију идемо са вером да можемо да одиграмо врхунски меч

Спортски журнал 07.04.2025
Иако се вратила да помогне као тренер, одлучила је да поново стане међу стативе. Голман женске рукометне репрезентације Србије Катарина Томашевић рекла је пред бараж за пласман за Светско првенство против Словеније да екипа жели… »
„Министарка одбране“ о повратку у дрес Србије – Катарина Томашевић није могла да одбије позив: Срце је рекло „да“

„Министарка одбране“ о повратку у дрес Србије – Катарина Томашевић није могла да одбије позив: Срце је рекло „да“

Дневник 07.04.2025
„Министарка одбране“, са сребрном медаљом око врата са Светског првенства 2013. као једним од највећих успеха српског рукомета, Катарина Томашевић поново је део националног тима. Повратак у табор Србије долази уочи кључног… »

Вести дана »

Пешиц́: Обец́ао сам Човиц́у…

Пешиц́: Обец́ао сам Човиц́у…

Вести онлине пре 25 минутајош 14 повезаних
Супруга Чарлија Кирка: Мој муж носи круну мученика

Супруга Чарлија Кирка: Мој муж носи круну мученика

Еуроневс пре 10 минутајош 8 повезаних