Povezane vesti
Teška etapa za tim „Za male velike heroje“, stigli do grada Ufa
RTS 07.04.2025
Ni osmi dan avanture na koju su se otisnuli momci iz fondacije „Za naše heroje“ ne prolazi bez problema. Kiša koja nije prestajala 11 sati i brojne rupe na kolovozu obeležile su put od Kazanja do mesta Ufa u Baškortostanu. Posle 11 sati za volanom, tokom… »
Jugićem pošli do Pekinga, povod će vam naterati suze na oči (video)
Blic 07.04.2025
Nakon kratkog odmora, sna i razgovora, tročlana ekipa „Za male velike heroje“ krenula je iz Kazanja ka Čeljabinsku. Nova etapa njihovog humanitarnog putovanja prema Pekingu iznosi oko 950 kilometara, a momci će možda prenoćiti u Ufi, u zavisnosti od… »
Osmi dan akcije „Za male velike heroje“, iz Kazanja ka Čeljabinsku
RTS 07.04.2025
Posle čašice razgovora, malo odmora i sna, tročlana humanitarna ekipa „Za male velike heroje“ krenula je iz Kazanja ka Čeljabinsku. Nova etapa na putu do Pekinga ima oko 950 kilometara, a zavisno od uslova na putu, momci će možda prenoćiti u Ufi. U… »
Vesti dana »
Teška saobraćajna nesreća u beogradskom naselju Železnik, više povređenih
NIN pre 28 minutajoš 30 povezanih
Vučić: Ja sam autor ideje o Generalštabu, tražio sam i da se što pre donese leks specijalis
N1 Info pre 3 minutajoš 30 povezanih
Đokovićev meč je otkazan, ali je on ipak izašao na teren! Pogledajte šta je radio Novak u vreme kada je trebalo da igra četvrto kolo Australijan opena
Kurir pre 28 minutajoš 29 povezanih
Vremenska prognoza: Oblačno, vetar, kiša – evo kakvo nas vreme očekuje
Danas pre 1 satjoš 20 povezanih
Kamiondžije Srbije i regiona od podne blokiraju granične prelaze za teretna vozila
RTS pre 3 minutajoš 15 povezanih