Povezane vesti
Razvod pratile teške optužbe, a zbog onoga što je Ana sada rekla o Darku ljudi se čude
Story 07.04.2025
Darko Lazić i Ana Sević brak su okončali 2018. godine. Nakon razvoda prošli su turbulentan period, ali ratne sekire su zakopali zbog zajedničke ćerke Lorene. -Što se mene tiče, to je tako moglo da bude od samog starta, ali naravno da je normalno da mora… »
"Darko poštuje šta je moj muž uradio za Lorenu": Ana Sević o odnosu sa Lazićem i njegovom ženom, evo kako njen partner gleda…
Blic 07.04.2025
Pevač Darko Lazič bio je u braku sa voditeljkom Anom Sević, a 2018. godine doneli su odluku da se razvedu. Par je dobio ćerku Lorenu, a nakon kraha ljubavi, o njihovom odnosu dosta se spekulisalo u javnosti. Naime, iako je bilo perioda kada nisu bili u… »
"Darko poštuje šta je moj muž uradio za..." Ana Sević nikad iskrenije o odnosu sa Lazićem i njegovom ženom, evo kako njen…
Kurir 07.04.2025
Pevač Darko Lazič bio je u braku sa voditeljkom Anom Sević, a 2018. godine doneli su odluku da se razvedu. Par je dobio ćerku Lorenu, a nakon kraha ljubavi, o njihovom odnosu dosta se spekulisalo u javnosti. Naime, iako je bilo perioda kada nisu bili u… »
Vesti dana »
Tramp o sastanku sa Netanjahuom: Hamas će platiti pakleno ako se ne razoruža
Beta pre 33 minutajoš 27 povezanih
"Igrači Denvera su kao zombiji": Nagetsi su olupina nakon povrede Jokića, kompletna NBA liga ih sažaljeva
Mondo pre 3 minutajoš 71 povezana
Danas vedro i hladno – evo kakvo nas vreme očekuje za doček
Šabačke novosti pre 1 satjoš 13 povezanih
Advokat Čedomir Stojković pušten da se brani sa slobode: Objavio zapisnik sa saslušanja i za šta se tereti
Radio 021 pre 1 satjoš 4 povezane