Повезане вести

Аутор "првог снега" огорчен на цобија, а ево шта каже репер! Огласио се и јавно му ово поручио, на мрежама хаос (фото)

Аутор "првог снега" огорчен на цобија, а ево шта каже репер! Огласио се и јавно му ово поручио, на мрежама хаос (фото)

Курир 07.04.2025
Једна од најлепших балада домаће музике, песма "Први снег", угледала је светлост дана давне 1977. године, а до данас је остала уписана као ванвременски хит који изазива носталгију и топлину чим засвирају први тактови. Овај бисер… »
"Сазнао сам да ми је цоби украо песму!" Аутор "Првог снега" огорчен, ево да ли ће поднети тужбу

"Сазнао сам да ми је цоби украо песму!" Аутор "Првог снега" огорчен, ево да ли ће поднети тужбу

Курир 07.04.2025
Позната песма " Први снег" снимљена је 1977. године и постала је ванвременски хит. Написао ју је Душан Михајловић Спира а објављена је на албуму Сунцокрета "Мој бубе". Песма је ванвременска а доказ да се и даље једнако слуша… »
Цоби украо песму "Први снег", а потписао себе: Сада се огласио аутор, избио хаос на мрежама

Цоби украо песму "Први снег", а потписао себе: Сада се огласио аутор, избио хаос на мрежама

Мондо 07.04.2025
Душан Михајловић Спира огласио се на ТикТоку након што је открио да је песма коју многи памте по стиховима "Долази зима", украдена, а да он није потписан. Једна од најлепших балада домаће музике, песма "Први снег", угледала је… »
"Сазнао сам да ми је Цоби украо песму": Аутор нумере "Први снег" огорчен на колеге, поменуо и тужбу: "Млади су они да буду…

"Сазнао сам да ми је Цоби украо песму": Аутор нумере "Први снег" огорчен на колеге, поменуо и тужбу: "Млади су они да буду…

Блиц 07.04.2025
Позната песма "Први снег" снимљена је 1977. године и постала је ванвременски хит. Написао ју је Душан Михајловић Спира, а објављена је на албуму Сунцокрета "Моје бубе". Колики је њен квалитет можда најбоље показује податак да… »

Вести дана »