Povezane vesti
Autor "prvog snega" ogorčen na cobija, a evo šta kaže reper! Oglasio se i javno mu ovo poručio, na mrežama haos (foto)
Kurir 07.04.2025
Jedna od najlepših balada domaće muzike, pesma "Prvi sneg", ugledala je svetlost dana davne 1977. godine, a do danas je ostala upisana kao vanvremenski hit koji izaziva nostalgiju i toplinu čim zasviraju prvi taktovi. Ovaj biser potpisuje Dušan… »
"Saznao sam da mi je cobi ukrao pesmu!" Autor "Prvog snega" ogorčen, evo da li će podneti tužbu
Kurir 07.04.2025
Poznata pesma " Prvi sneg" snimljena je 1977. godine i postala je vanvremenski hit. Napisao ju je Dušan Mihajlović Spira a objavljena je na albumu Suncokreta "Moj bube". Pesma je vanvremenska a dokaz da se i dalje jednako sluša kao i tad jeste činjenica… »
Cobi ukrao pesmu "Prvi sneg", a potpisao sebe: Sada se oglasio autor, izbio haos na mrežama
Mondo 07.04.2025
Dušan Mihajlović Spira oglasio se na TikToku nakon što je otkrio da je pesma koju mnogi pamte po stihovima "Dolazi zima", ukradena, a da on nije potpisan. Jedna od najlepših balada domaće muzike, pesma "Prvi sneg", ugledala je svetlost dana davne 1977… »
"Saznao sam da mi je Cobi ukrao pesmu": Autor numere "Prvi sneg" ogorčen na kolege, pomenuo i tužbu: "Mladi su oni da budu…
Blic 07.04.2025
Poznata pesma "Prvi sneg" snimljena je 1977. godine i postala je vanvremenski hit. Napisao ju je Dušan Mihajlović Spira, a objavljena je na albumu Suncokreta "Moje bube". Koliki je njen kvalitet možda najbolje pokazuje podatak da se i danas rado sluša, a… »
Vesti dana »

Sednica Saveta za nacionalnu bezbednost Srbije nakon hapšenja u slučaju pada nadstrešnice
Slobodna Evropa pre 59 minutajoš 9 povezanih

Trampe, šta kažeš na ovo? Rusija hitno reagovala na slanje nuklearki
Vesti online pre 1 satjoš 9 povezanih