Povezane vesti
Ana Brnabić: sa delegacijom Parlamentarne skupštine NATO o stabilnosti na Balkanu: "Srbija najmanje ima motiv da ugrozi region"…
Blic 07.04.2025
Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da Beograd ostaje posvećen dijalogu sa Prištinom pod okriljem Evropske unije i miru, stabilnosti i zajedničkom prosperitetu svih na Zapadnom Balkanu. Tokom razgovora sa delegacijom Parlamentarne… »
Brnabić sa delegacijom Parlamentarne skupštine NATO: Srbija ostaje posvećena dijalogu sa Prištinom pod okriljem EU
Euronews 07.04.2025
Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da Beograd ostaje posvećen dijalogu sa Prištinom pod okriljem Evropske unije i miru, stabilnosti i zajedničkom prosperitetu svih na Zapadnom Balkanu. Tokom razgovora sa delegacijom Parlamentarne… »
Brnabić: Srbija posvećena dijalogu sa Prištinom pod okriljem EU
Insajder 07.04.2025
Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da Beograd ostaje posvećen dijalogu sa Prištinom pod okriljem Evropske unije i miru, stabilnosti i zajedničkom prosperitetu svih na Zapadnom Balkanu. Tokom razgovora sa delegacijom parlamentarne… »
Brnabić: Srbija posvećena dijalogu sa Prištinom pod okriljem EU
RTV 07.04.2025
BEOGRAD - Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da Beograd ostaje posvećen dijalogu sa Prištinom pod okriljem Evropske unije i miru, stabilnosti i zajedničkom prosperitetu svih na Zapadnom Balkanu. Tokom razgovora sa delegacijom… »
Vesti dana »

Srpska IT Asocijacija: Ukidanje podsticaja preti investicijama i izvozu
In medija pre 2 satajoš 14 povezanih

Iran uzvratio vatru: U raketnim udarima na teritoriju Izraela poginulo 5 osoba
Nedeljnik pre 1 satjoš 15 povezanih

BLOG UŽIVO Ja sam Ana Brnabić, zar me ne prepoznajete: Predsednica Skupštine polemiše o inteligenciji poslanika
Nova pre 2 minutajoš 28 povezanih

Osmi dan blokade u Nemanjinoj: Protest neformalne grupe zaposlenih na univerzitetu nastavljen ispred Vlade Srbije
Euronews pre 7 satijoš 12 povezanih