Povezane vesti
Nije želeo da sačeka 16 minuta tišine, a onda ga je stigla instant karma (video)
Pravda 07.04.2025
U znak sećanja na žrtve tragičnog pada nadstrešnice u Novom Sadu, saobraćaj na Bulevaru despota Stefana u beogradu stao je na 16 minuta tišine. Saobraćaj je zaustavljen na raskrsnici nakon mosta, a dok je većina vozača mirno učestvovala u odavanju pošte… »
Nije želeo da sačeka 16 minuta tišine u centru Beograda, a ono što se desilo u sledećem trenutku mnogima je dokaz da karma…
Nova 07.04.2025
U znak sećanja na žrtve tragičnog pada nadstrešnice u Novom Sadu, saobraćaj na Bulevaru despota Stefana u beogradu stao je na 16 minuta tišine. Saobraćaj je zaustavljen na raskrsnici nakon mosta, a dok je većina vozača mirno učestvovala u odavanju pošte… »
Vesti dana »
"Prebrojaćemo svaki glas!" Neverovatno tesna borba, odlučuju decimale! Prvi rezultati izbora u Sloveniji, oglasili se Golob i Janša: "Ovo je bilo zaista napeto"
Blic pre 1 satjoš 5 povezanih
Eduar Filip ponovo izabran za gradonačelnika Avra, na putu ka predsedničkim izborima
Danas pre 1 satjoš 2 povezane
Vučić iznenada otputovao u Emirate: Sastao se sa šeikom Bin Zajedom: "Izrazio sam najoštriju osudu napada na UAE"
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
"Sve mi je jasno..." Zelenski besan, progovorio sa Floride: "Ali imam i dobru vest"
Blic pre 2 satajoš 1 povezana