Povezane vesti
Za cenu bureka doživela totalnu transformaciju: Suzana Mančić otkrila tajnu ženskog rituala koji diže prašinu
Svet & Skandal 07.04.2025
Estetski zahvat Suzane Mančić tabu je tema još uvek Voditeljka Suzana Mančić, poznata kao nekadašnja loto devojka bez ustručavanja je govorila o jednoj od svojih neobičnijih banjskih iskustava – orošavanju vag*ne. Iako se mnogi ustručavaju da javno… »
"Podmladila sam međunožje,: sve sam obavila u Vrnjačkoj banji" Suzana Mančić progovorila o najvećoj intimi: Evo čemu služi…
Blic 07.04.2025
Voditeljka Suzana Mančić, poznatija kao "loto devojka", nedavno je otkrila da je isprobala orošavanje v****e u Vrnjačkoj banji, a postupak koji košta 300 dinara i traje 10 minuta. Naime, orošavanje v****e nije novi trend, već tradicionalni postupak koji… »
"Orošavanje vagine sam platila 300 dinara!" Poznata voditeljka podmladila polni organ, sve šokirala priznanjem: Išla sam u…
Kurir 07.04.2025
Voditeljka Suzana Mančić otkrila je da je orošavanje vagine platila 300 dinara i da, uprkos verovanjima, nije išla s ciljem da podmladi organ, već da bi ga očistila lekovitom vodom. Čuvena "loto devojka" kaže da je orošavanje obavila u Vrnjačkoj banji i… »
Vesti dana »

Saopštenje za javnost Osnovnog javnog suda u Užicu
Užice oglasna tabla pre 48 minutajoš 25 povezanih

PRESS: Srbija u procesu izgradnje nove države i zajednice, opozicija treba da se ujedini
N1 Info pre 33 minutajoš 15 povezanih

FPU: Dekanat nije samovoljno doneo odluku o nadoknadi nastave i ispita
Beta pre 1 satjoš 39 povezanih

Nemačka upozorila na virus hepatitisa A u zamrznutom voću iz Srbije
Naslovi.ai pre 43 minutajoš 13 povezanih