Povezane vesti
Sud odlučuje o uklanjanju nezakonitih "dokaza" u slučaju "Novosadske grupe"
Radio 021 07.04.2025
Prošlo je gotovo mesec dana od pritvaranja članova Pokreta slobodnih građana, dok su članovi neformalne studentske organizacije Stav i dalje u inostranstvu. Nakon što je na nacionalnoj frekvenciji emitovan snimak razgovora koji je vođen u prostorijama… »
Pavle Grbović se požalio u Savetu Evrope: Naši članovi skoro četiri nedelje u pritvoru zbog jednog infantilnog razgovora
Blic 07.04.2025
Pavle Grbović, predsednik PSG-a, razgovarao je sa Bjornom Bergeom, zamenikom Generalnog sekretara Saveta Evrope u Strazburu i požalio se, između ostalog, na to što su članovi Pokreta slobodnih građana već skoro četiri meseca u pritvoru u Srbiji nakon što… »
Vesti dana »
Tramp lično dočekao Sija s preletom vojnih aviona i crvenim tepihom od 30 metara: Kineski predsednik u trodnevnoj poseti SAD
Danas pre 4 minutajoš 20 povezanih
Oblačno i kišovito Oglasio se RHMZ sa prvim prognozama za zimu: u oktobru i toplo i hladno, a onda obrt evo šta nas čeka
Dnevnik pre 59 minutajoš 21 povezana
Petar Petković: Vučić u UN još jednom hrabro branio srpske državne i nacionalne interese
Serbian News Media pre 28 minutajoš 17 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA: Masovni raketni napad na Kijev - dvoje mrtvih, najmanje osam povređenih; Zelenski spreman da u Moskvu doputuje "raketom"
RTV pre 1 satjoš 8 povezanih
Selektor Grčke: „Srbija je moja zemlja, ali ja sam profesionalac i želim pobedu“
Sputnik pre 13 minutajoš 13 povezanih