Povezane vesti
Sinovi Tanje Savić nemaju kontakt sa ocem? Zove ih samo da im se pohvali novim automobilom
Mondo 07.04.2025
Pevačica je prošla pakao nakon razvoda od bivšeg muža, a sada je otkrila i da li su deca u kontaktu sa ocem. Tanja Savić, jedna od, kako mnogi kažu, najemotivnijih glasova domaće muzičke scene, nedavno je prvi put otvorila srce i progovorila o… »
"Moj bivši muž nije u kontaktu sa našim sinovima": Tanja Savić o najbolnijoj temi: "Znao je da ih zove samo ako kupi novi…
Blic 07.04.2025
Poznata pevačica Tanja Savić otvoreno priča o odnosu njenih sinova sa ocem Dušanom Jovančevićem, zbog kog je prošla kroz agoniju kada joj je bez njenog znanja odveo decu u Australiju. Tanja je ružan period ostavila iza sebe i sada uživa u skladnoj vezi… »
Tanja Savić godinu dana nije pričala sa porodicom: Samo jednom je smogla snage da priča o ovome, a raskol je bio samo zbog para…
Blic 07.04.2025
Pevačica Tanja Savić uplovila je u mirnu luku sa pilotom Mukijem Bešićem, ali ne ide joj po planu na svim poljima. Naime, Tanja je nedavno proslavila jubilarni 40. rođendan, na kojem se nije pojavila njena sestra Biljana. Ubrzo su počeli navodi da je… »
Vesti dana »

Moćan saveznik okreće leđa Iranu? Zatvaraju granicu prema Islamskoj Republici! Stigao odgovor koji će razočarati ajatolaha!
Kurir pre 42 minutajoš 20 povezanih

BLOG UŽIVO Ja sam Ana Brnabić, zar me ne prepoznajete: Predsednica Skupštine polemiše o inteligenciji poslanika
Nova pre 22 minutajoš 27 povezanih

Pobunjeni univerzitet ispred Vlade: Zahtevi, šatori i poruke premijeru
Insajder pre 37 minutajoš 12 povezanih

Srspska IT Asocijacija: Ukidanje podsticaja ugrožava poslovanje i poverenje investitora
BizLife pre 1 satjoš 13 povezanih