Povezane vesti
"Mnogi su me razočarali" Zorica Marković bez dlake na jeziku o estradi: "Nemam želudac za njih"
Kurir pre 25 dana
Pevačica Zorica Marković važi za nekog ko nema dlake na jeziku, pa je tako u par navrata potkačila pojedine kolege sa estrade. Ona je sada istakla da ne podnosi foliranje, kojeg na estradi ima u velikoj meri. - Od kolega su me mnogi razočarali. Ne… »
"Mnogi su me razočarali, o breni mnogo znam": Zorica Marković bez dlake na jeziku o estradi: "Nemam želudac za njih"
Blic pre 25 dana
Pevačica Zorica Marković važi za nekog ko nema dlake na jeziku, pa je tako u par navrata potkačila pojedine kolege sa estrade. Ona je sada istakla da ne podnosi foliranje, kojeg na estradi ima u velikoj meri. - Od kolega su me mnogi razočarali. Ne… »
Vesti dana »

"Evo ti sine moj novac za pivo..." Heroj Vladimir, koji je stradao pomagajući komšijama, ispraćen na večni počinak: Njegov otac prišao kovčegu i zapevao...
Kurir pre 2 satajoš 28 povezanih

Umesto da dočeka pravdu za nadstrešnicu, Dijana Hrka, majka stradalog Stefana zbog zastrašivanja prinuđena da napusti Srbiju
Nova pre 11 satijoš 5 povezanih

Navijači opet doneli konjske glave zbog Nikole Jokića: Najbolji košarkaš sveta morao da reaguje
Mondo pre 9 satijoš 56 povezanih

Rubio: Tramp će odlučiti o tome koliko još vremena ćemo posvetiti Rusiji i Ukrajini
NIN pre 4 satijoš 20 povezanih