Povezane vesti
"Mnogi su me razočarali" Zorica Marković bez dlake na jeziku o estradi: "Nemam želudac za njih"
Kurir 07.04.2025
Pevačica Zorica Marković važi za nekog ko nema dlake na jeziku, pa je tako u par navrata potkačila pojedine kolege sa estrade. Ona je sada istakla da ne podnosi foliranje, kojeg na estradi ima u velikoj meri. - Od kolega su me mnogi razočarali. Ne znam… »
"Mnogi su me razočarali, o breni mnogo znam": Zorica Marković bez dlake na jeziku o estradi: "Nemam želudac za njih"
Blic 07.04.2025
Pevačica Zorica Marković važi za nekog ko nema dlake na jeziku, pa je tako u par navrata potkačila pojedine kolege sa estrade. Ona je sada istakla da ne podnosi foliranje, kojeg na estradi ima u velikoj meri. - Od kolega su me mnogi razočarali. Ne znam… »
Vesti dana »
Pajić (Udruženje Naše mleko): Nema razgovora sa Glamočićem, treba da se iseli iz Srbije
Beta pre 2 satajoš 35 povezanih
Šef gubi strpljenje! Verovatnoća za udar na Iran 90 odsto! Zvaničnici Pentagona obavestili Belu kuću da bi napad mogao da se desi u subotu!
Kurir pre 1 satjoš 28 povezanih
Sindikat novosadskog Fakulteta tehničkih nauka: Procesuirati napadače na profesorku Jelenu Janev i studente
Insajder pre 6 satijoš 7 povezanih
Večeras blokada Ustaničke ulice zbog podmetanja požara u cvećaru na Konjarniku
Danas pre 4 satijoš 15 povezanih