Povezane vesti
"Mnogi su me razočarali" Zorica Marković bez dlake na jeziku o estradi: "Nemam želudac za njih"
Kurir 07.04.2025
Pevačica Zorica Marković važi za nekog ko nema dlake na jeziku, pa je tako u par navrata potkačila pojedine kolege sa estrade. Ona je sada istakla da ne podnosi foliranje, kojeg na estradi ima u velikoj meri. - Od kolega su me mnogi razočarali. Ne znam… »
"Mnogi su me razočarali, o breni mnogo znam": Zorica Marković bez dlake na jeziku o estradi: "Nemam želudac za njih"
Blic 07.04.2025
Pevačica Zorica Marković važi za nekog ko nema dlake na jeziku, pa je tako u par navrata potkačila pojedine kolege sa estrade. Ona je sada istakla da ne podnosi foliranje, kojeg na estradi ima u velikoj meri. - Od kolega su me mnogi razočarali. Ne znam… »
Vesti dana »
Povredio se Nikola Jokić! Saigrač mu stao na nogu - stradalo koleno: Previjao se od bolova, jedva izašao sa terena! U Denveru vlada opšta panika!
Kurir pre 22 minutajoš 14 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA Tramp: Putin me je obavestio o napadu na rezidenciju; Sibiga: Rusija traži lažno opravdanje za dalje napade
RTV pre 12 minutajoš 7 povezanih
Advokat Terzić o hapšenju Stojkovića: VJT ne razlikuje političku metaforu od krivičnog dela
Danas pre 7 satijoš 2 povezane