Povezane vesti
"Mnogi su me razočarali" Zorica Marković bez dlake na jeziku o estradi: "Nemam želudac za njih"
Kurir 07.04.2025
Pevačica Zorica Marković važi za nekog ko nema dlake na jeziku, pa je tako u par navrata potkačila pojedine kolege sa estrade. Ona je sada istakla da ne podnosi foliranje, kojeg na estradi ima u velikoj meri. - Od kolega su me mnogi razočarali. Ne znam… »
"Mnogi su me razočarali, o breni mnogo znam": Zorica Marković bez dlake na jeziku o estradi: "Nemam želudac za njih"
Blic 07.04.2025
Pevačica Zorica Marković važi za nekog ko nema dlake na jeziku, pa je tako u par navrata potkačila pojedine kolege sa estrade. Ona je sada istakla da ne podnosi foliranje, kojeg na estradi ima u velikoj meri. - Od kolega su me mnogi razočarali. Ne znam… »
Vesti dana »
Danas stupa na snagu nova mera za jeftinije lekove u Srbiji, doplata manja za do 40%
RTV pre 3 satajoš 7 povezanih
Pred Srbijom ekstremno topao period: Prva dekada avgusta donosi tropske noći, kakvo nas vreme čeka do kraja meseca?
Euronews pre 10 minutajoš 6 povezanih
Struja na berzi sve skuplja zbog suše: Da li će EPS rastuće cene iz uvoza nadoknaditi povećanjem cene za građane?
Danas pre 25 minutajoš 2 povezane