Povezane vesti
"Mnogi su me razočarali" Zorica Marković bez dlake na jeziku o estradi: "Nemam želudac za njih"
Kurir 07.04.2025
Pevačica Zorica Marković važi za nekog ko nema dlake na jeziku, pa je tako u par navrata potkačila pojedine kolege sa estrade. Ona je sada istakla da ne podnosi foliranje, kojeg na estradi ima u velikoj meri. - Od kolega su me mnogi razočarali. Ne znam… »
"Mnogi su me razočarali, o breni mnogo znam": Zorica Marković bez dlake na jeziku o estradi: "Nemam želudac za njih"
Blic 07.04.2025
Pevačica Zorica Marković važi za nekog ko nema dlake na jeziku, pa je tako u par navrata potkačila pojedine kolege sa estrade. Ona je sada istakla da ne podnosi foliranje, kojeg na estradi ima u velikoj meri. - Od kolega su me mnogi razočarali. Ne znam… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO: Skup "Znanje je moć, kolona pošle od Rektorata ka Hramu, studenti poručili: Univerzitet je prostor u kom se brani obrazovanje kao vrednost (VIDEO)
Insajder pre 28 minutajoš 57 povezanih
Završena rasprava o amandmanima na set pravosudnih zakona, sutra glasanje
RTS pre 1 satjoš 26 povezanih
Proslave Svetog Save u Srbiji: Karlovačka gimnazija i Druga gimnazija u Kragujevcu
Naslovi.ai pre 1 satjoš 30 povezanih
Unija pekara Srbije: Tražićemo poskupljenje hleba Sava za tri dinara
Nova ekonomija pre 3 satajoš 23 povezane
PAOK se oprostio od svojih navijača: Njihove duše će zauvek počivati pod krilima dvoglavog orla
RTS pre 3 minutajoš 55 povezanih