Povezane vesti
Haris džinoviću otkrio šta mu pojedini zameraju! Pevač progovorio nikad iskrenije o svom životu, ovu stvar niste znali
Kurir 07.04.2025
Pevač Haris Džinović kaže da su mu najbliži zamerali na tome što ponekad ume da bude namćorst. Naime, Haris tvrdi da ne obraća pažnju na tračeve, ali ipak ceni kada mu neko sve što misli kaže u lice. - Nikad me nije vređalo kad neko kaže da sam težak… »
"Pričali su mi u lice da sam namćorast": Haris Džinović otkrio šta mu zameraju najbliži, a ovu stvar iz života pevača sigurno…
Blic 07.04.2025
Pevač Haris Džinović kaže da su mu najbliži zamerali na tome što ponekad ume da bude namćorst. Naime, Haris tvrdi da ne obraća pažnju na tračeve, ali ipak ceni kada mu neko sve što misli kaže u lice. - Nikad me nije vređalo kad neko kaže da sam težak… »
Vesti dana »

Tri decenije od zločinačke "Oluje": Dan sećanja na stradale, centralna manifestacija u Sremskim Karlovcima
RTV pre 5 satijoš 1 povezana

Vremenska prognoza za nedelju 3. avgust 2025: Danas promenljivo, temperatura do 35 stepeni
Beta pre 5 satijoš 1 povezana

Počele stroge kontrole proizvoda sa palminim uljem širom Srbije: Kazne do tri miliona dinara!
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

"On je slomljen mentalno, emocionalno": Potresne reči oslobođenog taoca o prijatelju zarobljenim u Hamasovim tunelima: "Samo ljuštura Davida kog sam poznavao"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Vremeplov: U Beču objavljen prvi broj srpskog lista "Slaveno-serbskija vedomosti"
RTV pre 5 satijoš 1 povezana