Povezane vesti
Haris džinoviću otkrio šta mu pojedini zameraju! Pevač progovorio nikad iskrenije o svom životu, ovu stvar niste znali
Kurir 07.04.2025
Pevač Haris Džinović kaže da su mu najbliži zamerali na tome što ponekad ume da bude namćorst. Naime, Haris tvrdi da ne obraća pažnju na tračeve, ali ipak ceni kada mu neko sve što misli kaže u lice. - Nikad me nije vređalo kad neko kaže da sam težak… »
"Pričali su mi u lice da sam namćorast": Haris Džinović otkrio šta mu zameraju najbliži, a ovu stvar iz života pevača sigurno…
Blic 07.04.2025
Pevač Haris Džinović kaže da su mu najbliži zamerali na tome što ponekad ume da bude namćorst. Naime, Haris tvrdi da ne obraća pažnju na tračeve, ali ipak ceni kada mu neko sve što misli kaže u lice. - Nikad me nije vređalo kad neko kaže da sam težak… »
Vesti dana »
Uhapšen policajac (24) iz Vranja: Usmrtio pešaka i pobegao sa mesta nesreće
Newsmax Balkans pre 24 minutajoš 28 povezanih
U Vojvodini 14 odsto više turista i 33 odsto više noćenja u odnosu na isti period 2025. godine
N1 Info pre 44 minutajoš 28 povezanih
Međunarodna ROADPOL akcija kontrole saobraćaja usmerena na vozače dvotočkaša od 1. do 7. juna 2026.
Naslovi.ai pre 1 satjoš 40 povezanih
RHMZ počeo da objavljuje hitna upozorenja: Ovim delovima Srbije trenutno preti najjači udar nevremena
Nova pre 24 minutajoš 55 povezanih
Vlada Srbije produžila zabranu izvoza nafte i naftnih derivata do 2. jula
Jugmedia pre 2 satajoš 23 povezane