Povezane vesti
Ima li odgovornosti vrha vlasti za pad nadstrešnice: „Naravno, ima dokumenata u kojima jasno stoji – predsednik traži…“…
Novi magazin 07.04.2025
"Nije me ništa šokiralo pošto sam odavno svestan da u Srbiji nisu na vlasti političari već kriminalci, a od upotrebe soničnog oružja i teororisti, a kriminalci i teroristi zameću tragove", naveo je razgovoru za „Novu“ Ognjen Radonjić, profesor… »
Ima li odgovornosti vrha vlasti za pad nadstrešnice: „Naravno, ima dokumenata u kojima jasno stoji – predsednik traži…“…
N1 Info 07.04.2025
"Nije me ništa šokiralo pošto sam odavno svestan da u Srbiji nisu na vlasti političari već kriminalci, a od upotrebe soničnog oružja i teororisti, a kriminalci i teroristi zameću tragove", naveo je razgovoru za „Novu“ Ognjen Radonjić, profesor… »
Ognjen Radonjić za Nova.rs otkriva glavne nalaze Anketne komisije o padu nadstrešnice: „Vi imate dokumenta u kojima jasno…
Nova 07.04.2025
Nije me ništa šokiralo pošto sam odavno svestan da u Srbiji nisu na vlasti političari već kriminalci, a od upotrebe soničnog oružja i teororisti, a kriminalci i teroristi zameću tragove, naveo je razgovoru za „Novu“ Ognjen Radonjić, profesor Filozofskog… »
Ognjen Radonjić za Nova.rs otkriva glavne nalaze Anketne komisije o padu nadstrešnice: „Vi imate dokumenta u kojima jasno…
Nova 07.04.2025
Nije me ništa šokiralo pošto sam odavno svestan da u Srbiji nisu na vlasti političari već kriminalci, a od upotrebe soničnog oružja i teororisti, a kriminalci i teroristi zameću tragove, naveo je razgovoru za „Novu“ Ognjen Radonjić, profesor Filozofskog… »
Vesti dana »

Brnabić: Veliki deo opozicije na sednici skupštine, to pokazuje smirivanje tenzija
Euronews pre 41 minutajoš 65 povezanih

Trump kaže da postoji 'realna šansa' za mir u Gazi, Hamas navodi da ima zahteve
Slobodna Evropa pre 51 minutajoš 40 povezanih

Preminuo je Halid Bešlić: Pesme su mu evergrin, a ovako je moćnim glasom otpevao Queen
City magazine pre 4 satijoš 23 povezane

Vanredna situacija zbog snega u Ivanjici, Crnoj Travi, Medveđi i Novoj Varoši
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 12 povezanih

Sve miriše na prodaju: Stručnjaci objašnjavaju koji deo privrede bi bio najteže pogođen američkim sankcijama NIS-u
Danas pre 3 satajoš 26 povezanih