Povezane vesti
„Kad sam je video sa onim noktima pomislio sam – gde ćeš ti devojčice u Survivor“: Takmičari opleli po pevačici koja je zbog…
Nova 07.04.2025
Večerašnjom emisijom zabavno-takmičarski šou program započeo je šestu nedelju emitovanja. Takmičari su se na kraju prethodne oprostili od Nike Glasović iz žutog plemena koja je poražena u eliminacionoj igri i od Anastasje Pribilović iz zelenog plemena… »
Na TV Nova stiže nova doza adrenalina: Gledajte Survivor – takmičari će se boriti za hranu
Nova 07.04.2025
Večerašnjom emisijom zabavno-takmičarski šou program započeo je šestu nedelju emitovanja. Takmičari Survivor-a su se na kraju prethodne nedelje oprostili od Nike Glasović iz žutog plemena koja je poražena u eliminacionoj igri i od Anastasje Pribilović iz… »
„Kad su stigli snimci povrede, sve mi se srušilo“: Anastasja večeras u Survivor plus-u o povredi zbog koje je morala da…
Nova 07.04.2025
„Predstoje nam uzbudljivi Survivor dani, a večeras i izuzetna epizoda specijala Survivor plus“, najaviće večerašnju epizodu specijala Survivor plus voditeljka Danijela Buzurović. Odmah nakon nove epizode Survivor-a večeras u 21.30 na TV Nova, u studio… »
Vesti dana »

„Glavne žrtve novih mera biće srpske kompanije“: Komentar trgovca na ograničenje marže
Nedeljnik pre 1 satjoš 49 povezanih

Ovo se najviše odnosi na one sa platom do 850 evra: Sve o povoljnim kreditima po novim merama! Uslovi, ušteda i kamate
Blic pre 1 satjoš 29 povezanih

Leto još nije gotovo, uskoro ponovo kreću vrućine RHMZ najavljuje porast temperature
Dnevnik pre 2 satajoš 23 povezane

Rivali Srbije otkazali treninge pred Evrobasket, evo šta to znači za „orlove“
Nova pre 1 satjoš 24 povezane