Povezane vesti

„Kad sam je video sa onim noktima pomislio sam – gde ćeš ti devojčice u Survivor“: Takmičari opleli po pevačici koja je zbog…

„Kad sam je video sa onim noktima pomislio sam – gde ćeš ti devojčice u Survivor“: Takmičari opleli po pevačici koja je zbog…

Nova 07.04.2025
Večerašnjom emisijom zabavno-takmičarski šou program započeo je šestu nedelju emitovanja. Takmičari su se na kraju prethodne oprostili od Nike Glasović iz žutog plemena koja je poražena u eliminacionoj igri i od Anastasje Pribilović iz zelenog plemena… »
Na TV Nova stiže nova doza adrenalina: Gledajte Survivor – takmičari će se boriti za hranu

Na TV Nova stiže nova doza adrenalina: Gledajte Survivor – takmičari će se boriti za hranu

Nova 07.04.2025
Večerašnjom emisijom zabavno-takmičarski šou program započeo je šestu nedelju emitovanja. Takmičari Survivor-a su se na kraju prethodne nedelje oprostili od Nike Glasović iz žutog plemena koja je poražena u eliminacionoj igri i od Anastasje Pribilović iz… »
„Kad su stigli snimci povrede, sve mi se srušilo“: Anastasja večeras u Survivor plus-u o povredi zbog koje je morala da…

„Kad su stigli snimci povrede, sve mi se srušilo“: Anastasja večeras u Survivor plus-u o povredi zbog koje je morala da…

Nova 07.04.2025
„Predstoje nam uzbudljivi Survivor dani, a večeras i izuzetna epizoda specijala Survivor plus“, najaviće večerašnju epizodu specijala Survivor plus voditeljka Danijela Buzurović. Odmah nakon nove epizode Survivor-a večeras u 21.30 na TV Nova, u studio… »

Vesti dana »