Повезане вести

„Кад сам је видео са оним ноктима помислио сам – где ћеш ти девојчице у Сурвивор“: Такмичари оплели по певачици која је због…

„Кад сам је видео са оним ноктима помислио сам – где ћеш ти девојчице у Сурвивор“: Такмичари оплели по певачици која је због…

Нова 07.04.2025
Вечерашњом емисијом забавно-такмичарски шоу програм започео је шесту недељу емитовања. Такмичари су се на крају претходне опростили од Нике Гласовић из жутог племена која је поражена у елиминационој игри и од Анастасје… »
На ТВ Нова стиже нова доза адреналина: Гледајте Сурвивор – такмичари ће се борити за храну

На ТВ Нова стиже нова доза адреналина: Гледајте Сурвивор – такмичари ће се борити за храну

Нова 07.04.2025
Вечерашњом емисијом забавно-такмичарски шоу програм започео је шесту недељу емитовања. Такмичари Сурвивор-а су се на крају претходне недеље опростили од Нике Гласовић из жутог племена која је поражена у елиминационој игри и… »
„Кад су стигли снимци повреде, све ми се срушило“: Анастасја вечерас у Сурвивор плус-у о повреди због које је морала да…

„Кад су стигли снимци повреде, све ми се срушило“: Анастасја вечерас у Сурвивор плус-у о повреди због које је морала да…

Нова 07.04.2025
„Предстоје нам узбудљиви Сурвивор дани, а вечерас и изузетна епизода специјала Сурвивор плус“, најавиће вечерашњу епизоду специјала Сурвивор плус водитељка Данијела Бузуровић. Одмах након нове епизоде Сурвивор-а вечерас у… »

Вести дана »