Повезане вести
„Кад сам је видео са оним ноктима помислио сам – где ћеш ти девојчице у Сурвивор“: Такмичари оплели по певачици која је због…
Нова 07.04.2025
Вечерашњом емисијом забавно-такмичарски шоу програм започео је шесту недељу емитовања. Такмичари су се на крају претходне опростили од Нике Гласовић из жутог племена која је поражена у елиминационој игри и од Анастасје… »
На ТВ Нова стиже нова доза адреналина: Гледајте Сурвивор – такмичари ће се борити за храну
Нова 07.04.2025
Вечерашњом емисијом забавно-такмичарски шоу програм започео је шесту недељу емитовања. Такмичари Сурвивор-а су се на крају претходне недеље опростили од Нике Гласовић из жутог племена која је поражена у елиминационој игри и… »
„Кад су стигли снимци повреде, све ми се срушило“: Анастасја вечерас у Сурвивор плус-у о повреди због које је морала да…
Нова 07.04.2025
„Предстоје нам узбудљиви Сурвивор дани, а вечерас и изузетна епизода специјала Сурвивор плус“, најавиће вечерашњу епизоду специјала Сурвивор плус водитељка Данијела Бузуровић. Одмах након нове епизоде Сурвивор-а вечерас у… »
Вести дана »
Временска прогноза за 8. децембар: Ујутру магла, понегде киша росуља, поподне сунчани интервали
Бета пре 5 сатијош 4 повезане
Данас без струје 6 општина у Београду Ево где ће због радова доћи и до искључења воде, проверите да ли сте на списку
Блиц пре 3 сатајош 4 повезане
УКРАЈИНСКА КРИЗА: Келог: Близу смо мировног споразума, два питања кључна; украјинска Рада: Критична испорука оружја Кијеву
РТВ пре 28 минутајош 1 повезана
Почиње пријава нелегалних објеката, дигитална платформа отворена у 4 сата - какав је поступак
РТС пре 3 минутајош 4 повезане
Ово је нови курс евра: Мењачнице по овим вредностима продају валуте
Мондо пре 32 минутајош 2 повезане