Povezane vesti
Plenković: EU, ni Hrvatska neće uvoditi sankcije zvaničnicima Republike Srpske
Euronews 07.04.2025
Predsednik HDZ-a i hrvatski premijer Andrej Plenković rekao je danas da je uveren da EU neće uvesti sankcije zvaničnicima Republike Srpske, kao i da to neće učiniti ni Hrvatska. "Čini mi se da inicijativa za usvajanje sankcija na nivou EU neće proći… »
Plenković: Ni EU, ni Hrvatska neće uvoditi sankcije zvaničnicima Republike Srpske
Telegraf 07.04.2025
Predsednik HDZ-a i hrvatski premijer Andrej Plenković rekao je danas da je uveren da EU neće uvesti sankcije zvaničnicima Republike Srpske, kao i da to neće učiniti ni Hrvatska. "Čini mi se da inicijativa za usvajanje sankcija na nivou EU neće proći… »
Plenković: EU, ni Hrvatska neće uvoditi sankcije zvaničnicima Republike Srpske
Vesti online 07.04.2025
Predsednik HDZ-a i hrvatski premijer Andrej Plenković rekao je danas da je uveren da EU neće uvesti sankcije zvaničnicima Republike Srpske, kao i da to neće učiniti ni Hrvatska. – Čini mi se da inicijativa za usvajanje sankcija na nivou EU neće proći… »
Plenković: Hrvatska zabrinuta zbog krize u BiH, ali neće uvoditi sankcije Dodiku
Al Jazeera 07.04.2025
Plenković je izrazio zabrinutost zbog trenutne političke krize, te naveo da je situacija jedna od najozbiljnijih nakon rata. Hrvatski premijer Andrej Plenković i predsjednik Hrvatske demokratske zajednice BiH (HDZBiH) Dragan Čović večeras su u Mostaru… »
Vesti dana »

Vreme danas: Pretežno sunčano i toplo, dnevna temperatura do 36 °C
Nedeljnik pre 7 minutajoš 10 povezanih

"Putin priča lepe stvari, a uveče bombarduje, tu ima jedan problem...": Tramp ipak šalje Ukrajini važno oružje
Telegraf pre 12 minutajoš 9 povezanih

Radnik poginuo u kamenolomu na Goču: Ogromna količina kamenja i stena se sručila na njega, izvlačili ga 8 sati
Mondo pre 11 minutajoš 7 povezanih

Na graničnim prelazima na izlazu iz Srbije teretnjaci čekaju do tri sata
RTV pre 1 satjoš 5 povezanih