Povezane vesti
Plenković: EU, ni Hrvatska neće uvoditi sankcije zvaničnicima Republike Srpske
Euronews 07.04.2025
Predsednik HDZ-a i hrvatski premijer Andrej Plenković rekao je danas da je uveren da EU neće uvesti sankcije zvaničnicima Republike Srpske, kao i da to neće učiniti ni Hrvatska. "Čini mi se da inicijativa za usvajanje sankcija na nivou EU neće proći… »
Plenković: Ni EU, ni Hrvatska neće uvoditi sankcije zvaničnicima Republike Srpske
Telegraf 07.04.2025
Predsednik HDZ-a i hrvatski premijer Andrej Plenković rekao je danas da je uveren da EU neće uvesti sankcije zvaničnicima Republike Srpske, kao i da to neće učiniti ni Hrvatska. "Čini mi se da inicijativa za usvajanje sankcija na nivou EU neće proći… »
Plenković: EU, ni Hrvatska neće uvoditi sankcije zvaničnicima Republike Srpske
Vesti online 07.04.2025
Predsednik HDZ-a i hrvatski premijer Andrej Plenković rekao je danas da je uveren da EU neće uvesti sankcije zvaničnicima Republike Srpske, kao i da to neće učiniti ni Hrvatska. – Čini mi se da inicijativa za usvajanje sankcija na nivou EU neće proći… »
Plenković: Hrvatska zabrinuta zbog krize u BiH, ali neće uvoditi sankcije Dodiku
Al Jazeera 07.04.2025
Plenković je izrazio zabrinutost zbog trenutne političke krize, te naveo da je situacija jedna od najozbiljnijih nakon rata. Hrvatski premijer Andrej Plenković i predsjednik Hrvatske demokratske zajednice BiH (HDZBiH) Dragan Čović večeras su u Mostaru… »
Vesti dana »

Ukrajina se bori protiv stranih plaćenika dok Rusija pojačava napade dronovima i raketama na istoku
Naslovi.ai pre 31 minutajoš 28 povezanih

Šapić: Trg republike, Terazije, Vasina ulica - do 1. septembra puštanje saobraćaja
Beta pre 4 satijoš 26 povezanih

Vremenska prognoza Srbije: lokalni pljuskovi i grmljavina na istoku, najava toplotnog talasa od 9. avgusta
Naslovi.ai pre 1 satjoš 34 povezane