Povezane vesti

(Video) "otac je majku i mene isterao iz kuće": Pevačica je već kao dete prolazila kroz strašne trenutke: "Etiketirana sam u…

(Video) "otac je majku i mene isterao iz kuće": Pevačica je već kao dete prolazila kroz strašne trenutke: "Etiketirana sam u…

Blic 07.04.2025
Gošća emisije "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" je Danica Balabanović, glumica, pevačica i žena koja je imala mnogo bura u životu o kojima otvoreno priča u pomenutoj emisiji koju možete gledati samo na Blic televiziji, večeras, u ponedeljak u 22… »
(Video) "četiri operacije, 22 preloma, 45 dana u komi": Danica Balabanović je praktično bila klinički mrtva: "Iz tri puta su…

(Video) "četiri operacije, 22 preloma, 45 dana u komi": Danica Balabanović je praktično bila klinički mrtva: "Iz tri puta su…

Blic 07.04.2025
Danica Balabanović, pevačica i glumica u ispovesti u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" koja se emituje večeras, u ponedeljak, u 22 sata samo na Blic televiziji, priča o teškom periodu kada je 45 dana bila u komi posle saobraćajne nezgode… »
(Video) "tvoj muž je izuzetno dobar u krevetu": Danica Balabanović je posle rečenice koju je čula u porodilištu od medicinske…

(Video) "tvoj muž je izuzetno dobar u krevetu": Danica Balabanović je posle rečenice koju je čula u porodilištu od medicinske…

Blic 07.04.2025
Pevačica i glumica Danica Balabanović je gošća emisije "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" u kojoj priča o neverovatnim životnim okolnostima u kojima se našla, a jedna od njih je i način na koji je saznala da je izabranik vara. Njenu ispovest… »

Vesti dana »