Povezane vesti
Plenković: EU, ni Hrvatska neće uvoditi sankcije zvaničnicima Republike Srpske
NIN 08.04.2025
Predsednik HDZ-a i hrvatski premijer Andrej Plenković rekao je da je uveren da EU neće uvesti sankcije zvaničnicima Republike Srpske, kao i da to neće učiniti ni Hrvatska. "Čini mi se da inicijativa za usvajanje sankcija na nivou EU neće proći. Prateći… »
Plenković: Hrvatska neće uvesti sankcije Dodiku
Insajder 08.04.2025
Premijer Hrvatske Andrej Plenković izjavio je kasno sinoć u Mostaru da Hrvatska neće uvesti sankcije predsedniku Republike Srpske (RS) Miloradu Dodiku, dodavši da ne veruje ni da će se na nivou Evropske unije doći do konsenzusa o sankcijama političkom… »
Plenković: EU, ni Hrvatska neće uvoditi sankcije zvaničnicima Republike Srpske
RTV 08.04.2025
MOSTAR - Predsednik HDZ-a i hrvatski premijer Andrej Plenković rekao je da je uveren da EU neće uvesti sankcije zvaničnicima Republike Srpske, kao i da to neće učiniti ni Hrvatska. "Čini mi se da inicijativa za usvajanje sankcija na nivou EU neće proći… »
Plenković: Hrvatska neće uvesti sankcije Dodiku
Beta 08.04.2025
Premijer Hrvatske Andrej Plenković izjavio je kasno sinoć u Mostaru da Hrvatska neće uvesti sankcije predsedniku Republike Srpske (RS) Miloradu Dodiku, dodavši da ne veruje ni da će se na nivou Evropske unije doći do konsenzusa o sankcijama političkom… »
"Mi smo prve komšije": Plenković: Eu, ni Hrvatska neće uvoditi sankcije zvaničnicima Republike Srpske
Blic 08.04.2025
Predsednik HDZ-a i hrvatski premijer Andrej Plenković rekao je danas da je uveren da EU neće uvesti sankcije zvaničnicima Republike Srpske, kao i da to neće učiniti ni Hrvatska. "Čini mi se da inicijativa za usvajanje sankcija na nivou EU neće proći… »
Plenković: EU i Hrvatska neće uvesti sankcije zvaničnicima Republike Srpske
Danas 07.04.2025
Premijer Hrvatske Andrej Plenković izjavio je danas da smatra da Evropska unija neće uvesti sankcije zvaničnicima Republike Srpske, a to neće uraditi ni Hrvatska. Čini mi se da inicijativa za usvajanje sankcija na nivou Evropske unije neće proći. Prateći… »
Vesti dana »
NBS: Međugodišnji realni rast BDP 3,8 odsto, bolje od fleš procene od 3,6 odsto
RTV pre 29 minutajoš 42 povezane
Prevoznici najavljuju blokade granica ako se ne reši pitanje boravka vozača kamiona u Šengenu
Vreme pre 48 minutajoš 37 povezanih
Završena sednica Skupštine Srbije na čijem dnevnom redu je bilo 59 tačaka, usvojeni svi zakoni
Insajder pre 1 satjoš 65 povezanih
VJT u Subotici: Sedam osoba osumnjičeno za krijumčarenje eksploziva koji je nađen u Kanjiži
RTS pre 3 satajoš 32 povezane