Povezane vesti

Plenković: EU, ni Hrvatska neće uvoditi sankcije zvaničnicima Republike Srpske

NIN 08.04.2025
Predsednik HDZ-a i hrvatski premijer Andrej Plenković rekao je da je uveren da EU neće uvesti sankcije zvaničnicima Republike Srpske, kao i da to neće učiniti ni Hrvatska. "Čini mi se da inicijativa za usvajanje sankcija na nivou EU neće proći. Prateći… »
Plenković: Hrvatska neće uvesti sankcije Dodiku

Insajder 08.04.2025
Premijer Hrvatske Andrej Plenković izjavio je kasno sinoć u Mostaru da Hrvatska neće uvesti sankcije predsedniku Republike Srpske (RS) Miloradu Dodiku, dodavši da ne veruje ni da će se na nivou Evropske unije doći do konsenzusa o sankcijama političkom… »

RTV 08.04.2025
MOSTAR - Predsednik HDZ-a i hrvatski premijer Andrej Plenković rekao je da je uveren da EU neće uvesti sankcije zvaničnicima Republike Srpske, kao i da to neće učiniti ni Hrvatska. "Čini mi se da inicijativa za usvajanje sankcija na nivou EU neće proći… »

Beta 08.04.2025
Premijer Hrvatske Andrej Plenković izjavio je kasno sinoć u Mostaru da Hrvatska neće uvesti sankcije predsedniku Republike Srpske (RS) Miloradu Dodiku, dodavši da ne veruje ni da će se na nivou Evropske unije doći do konsenzusa o sankcijama političkom… »
"Mi smo prve komšije": Plenković: Eu, ni Hrvatska neće uvoditi sankcije zvaničnicima Republike Srpske

"Mi smo prve komšije": Plenković: Eu, ni Hrvatska neće uvoditi sankcije zvaničnicima Republike Srpske

Blic 08.04.2025
Predsednik HDZ-a i hrvatski premijer Andrej Plenković rekao je danas da je uveren da EU neće uvesti sankcije zvaničnicima Republike Srpske, kao i da to neće učiniti ni Hrvatska. "Čini mi se da inicijativa za usvajanje sankcija na nivou EU neće proći… »
Plenković: EU i Hrvatska neće uvesti sankcije zvaničnicima Republike Srpske

Plenković: EU i Hrvatska neće uvesti sankcije zvaničnicima Republike Srpske

Danas 07.04.2025
Premijer Hrvatske Andrej Plenković izjavio je danas da smatra da Evropska unija neće uvesti sankcije zvaničnicima Republike Srpske, a to neće uraditi ni Hrvatska. Čini mi se da inicijativa za usvajanje sankcija na nivou Evropske unije neće proći. Prateći… »

Vesti dana »