Povezane vesti
Plenković: EU, ni Hrvatska neće uvoditi sankcije zvaničnicima Republike Srpske
NIN 08.04.2025
Predsednik HDZ-a i hrvatski premijer Andrej Plenković rekao je da je uveren da EU neće uvesti sankcije zvaničnicima Republike Srpske, kao i da to neće učiniti ni Hrvatska. "Čini mi se da inicijativa za usvajanje sankcija na nivou EU neće proći. Prateći… »
Plenković: Hrvatska neće uvesti sankcije Dodiku
Insajder 08.04.2025
Premijer Hrvatske Andrej Plenković izjavio je kasno sinoć u Mostaru da Hrvatska neće uvesti sankcije predsedniku Republike Srpske (RS) Miloradu Dodiku, dodavši da ne veruje ni da će se na nivou Evropske unije doći do konsenzusa o sankcijama političkom… »
Plenković: EU, ni Hrvatska neće uvoditi sankcije zvaničnicima Republike Srpske
RTV 08.04.2025
MOSTAR - Predsednik HDZ-a i hrvatski premijer Andrej Plenković rekao je da je uveren da EU neće uvesti sankcije zvaničnicima Republike Srpske, kao i da to neće učiniti ni Hrvatska. "Čini mi se da inicijativa za usvajanje sankcija na nivou EU neće proći… »
Plenković: Hrvatska neće uvesti sankcije Dodiku
Beta 08.04.2025
Premijer Hrvatske Andrej Plenković izjavio je kasno sinoć u Mostaru da Hrvatska neće uvesti sankcije predsedniku Republike Srpske (RS) Miloradu Dodiku, dodavši da ne veruje ni da će se na nivou Evropske unije doći do konsenzusa o sankcijama političkom… »
"Mi smo prve komšije": Plenković: Eu, ni Hrvatska neće uvoditi sankcije zvaničnicima Republike Srpske
Blic 08.04.2025
Predsednik HDZ-a i hrvatski premijer Andrej Plenković rekao je danas da je uveren da EU neće uvesti sankcije zvaničnicima Republike Srpske, kao i da to neće učiniti ni Hrvatska. "Čini mi se da inicijativa za usvajanje sankcija na nivou EU neće proći… »
Plenković: EU i Hrvatska neće uvesti sankcije zvaničnicima Republike Srpske
Danas 07.04.2025
Premijer Hrvatske Andrej Plenković izjavio je danas da smatra da Evropska unija neće uvesti sankcije zvaničnicima Republike Srpske, a to neće uraditi ni Hrvatska. Čini mi se da inicijativa za usvajanje sankcija na nivou Evropske unije neće proći. Prateći… »
Vesti dana »

Angelina Topić osvojila bronzanu medalju na Svetskom prvenstvu u Tokiju uz emotivne trenutke i podršku oca
Naslovi.ai pre 4 satijoš 93 povezane

FOTO: Studenti u blokadi i građani održali protestnu vožnju u Subotici
Radio 021 pre 2 satajoš 22 povezane

I ova evropska država zvanično priznala Palestinu: Uputili apel za prekid vatre i humanitarnu pomoć u Gazi
Mondo pre 2 satajoš 30 povezanih

Izraelske snage nastavljaju okupaciju grada Gaze, hiljade beže pred tenkovima
Južne vesti pre 10 satijoš 17 povezanih

Inter opet strepeo, ali led je probijen, bodovi ostaju na ''Meaci''!
Sportske.net pre 1 satjoš 26 povezanih