Povezane vesti

Skandal u uživo programu o kojem nije prestalo pričati: Voditeljka pred kamerama RTS uhvatila kolegu za međunožje (foto/video)…

Skandal u uživo programu o kojem nije prestalo pričati: Voditeljka pred kamerama RTS uhvatila kolegu za međunožje (foto/video)…

Kurir 08.04.2025
Poznati voditeljski dvojac Vladimir Aleksić i Ivana Bajić vodili su popularni TV format „Ja imam talenat“, koji se prikazivao na Radio-televiziji Srbije. Njihova energija, šale i opušten odnos pred kamerama brzo su osvojili publiku. Međutim, jedna… »
(Video) Skandal kakav Srbija pamti: Voditeljka uhvatila kolegu za međunožje, kamere sve snimile na RTS: O ovome se mesecima…

(Video) Skandal kakav Srbija pamti: Voditeljka uhvatila kolegu za međunožje, kamere sve snimile na RTS: O ovome se mesecima…

Blic 08.04.2025
Vladimir Aleksić i Ivana Bajić 2012. godine vodili su šou program "Ja imam talenat" koji se emitovao na RTS-u. Vladimir i Ivana su često zbijali šale i pravili su smicalice čak i na poslu, ali su se u jednoj emisiji, u uživo programu malo zaigrali pa su… »

Vesti dana »