Повезане вести
Капетан Драган доживео трећи срчани удар: Драги пријатељи, да, имао сам и трећи срчани удар, изгледа да ми срце воли драму…
Курир 08.04.2025
Драган Васиљковић, познатији као Капетан Драган поново је имао срчани удар - трећи. Он се тим поводом огласио за медије и поручио: - Драги пријатељи, да, имао сам и трећи срчани удар – изгледа да ми срце воли драму! Али стигли… »
Капетан Драган (70) имао срчани удар: Огласио се и открио у каквом је стању
Блиц 08.04.2025
Драган Васиљковић, познатији као Капетан Драган (70) је имао срчани удар. Капетан Драган имао је трећи срчани удар, а сада је у стабилном стању. Она се, наиме, одмах огласио за домаће медије и открио како се осећа. - Драги… »
Капетан Драган имао срчани удар: Још једна животна драма Драгана Васиљковића
Мондо 08.04.2025
Капетан Драган поново је преживео драму. Драган Васиљковић, познатији као Капетан Драган имао је срчани удар. Капетан Драган имао је и трећи срчани удар. "Драги пријатељи, да, имао сам и трећи срчани удар – изгледа да ми срце… »
Капетан Драган доживео срчани удар
Телеграф 08.04.2025
Драган Васиљковић, познатији као Капетан Драган (70) је имао срчани удар. Капетан Драган имао је трећи срчани удар, а сада је у стабилном стању. Она се, наиме, одмах огласио за домаће медије и открио како се осећа. - Драги… »
Вести дана »
Вучић: Размотрено више сценарија за заштиту интереса земље, грађана и привреде
РТК пре 23 минутајош 40 повезаних
Објављене адресе на којима грађани Новог Сада могу поднети захтев за легализацију објеката
Мој Нови Сад пре 18 минутајош 51 повезана
Нови рат земаља које је Трамп "помирио"! Краљевска војска дигла борбене авионе, испаљене ракете, има мртвих, родитељи у паници трче по децу у школу (видео)
Курир пре 1 сатјош 35 повезаних
Уживо Трампов изасланик саопштио ударне вести! Испорука оружја Кијеву критична, на истоку Украјине паклено
Ало пре 28 минутајош 43 повезане