Povezane vesti
Kapetan Dragan doživeo treći srčani udar: Dragi prijatelji, da, imao sam i treći srčani udar, izgleda da mi srce voli dramu…
Kurir 08.04.2025
Dragan Vasiljković, poznatiji kao Kapetan Dragan ponovo je imao srčani udar - treći. On se tim povodom oglasio za medije i poručio: - Dragi prijatelji, da, imao sam i treći srčani udar – izgleda da mi srce voli dramu! Ali stigli su na vreme, operaciona… »
Kapetan Dragan (70) imao srčani udar: Oglasio se i otkrio u kakvom je stanju
Blic 08.04.2025
Dragan Vasiljković, poznatiji kao Kapetan Dragan (70) je imao srčani udar. Kapetan Dragan imao je treći srčani udar, a sada je u stabilnom stanju. Ona se, naime, odmah oglasio za domaće medije i otkrio kako se oseća. - Dragi prijatelji, da, imao sam i… »
Kapetan Dragan imao srčani udar: Još jedna životna drama Dragana Vasiljkovića
Mondo 08.04.2025
Kapetan Dragan ponovo je preživeo dramu. Dragan Vasiljković, poznatiji kao Kapetan Dragan imao je srčani udar. Kapetan Dragan imao je i treći srčani udar. "Dragi prijatelji, da, imao sam i treći srčani udar – izgleda da mi srce voli dramu! Ali stigli su… »
Kapetan Dragan doživeo srčani udar
Telegraf 08.04.2025
Dragan Vasiljković, poznatiji kao Kapetan Dragan (70) je imao srčani udar. Kapetan Dragan imao je treći srčani udar, a sada je u stabilnom stanju. Ona se, naime, odmah oglasio za domaće medije i otkrio kako se oseća. - Dragi prijatelji, da, imao sam i… »
Vesti dana »

I dalje u vazduhu povećana koncentracija polena ambrozije: Evo kada se očekuje bolja situacija
Radio 021 pre 1 danjoš 10 povezanih

Dan nakon smrtonosnih protesta u Nepalu: Uveden policijski čas, vojska čuva zgradu parlamenta, na ulicama pusto
NIN pre 41 minutajoš 30 povezanih

Koji su zaključci diskusije u EP o Srbiji i koje su njihove posledice?
Danas pre 15 satijoš 5 povezanih