Povezane vesti
"Mislili su da sam prehlađen, mokrio sam noću u krevet" Rijaliti učesnik imao tumor na mozgu, slučajno saznao dijagnozu: Do…
Kurir 08.04.2025
Učesnik Zadruge 8 Elite Mateja Matijević slovi za jednog od najvećih zavodnika, još tokom ranijih učešća u rijaliti otvoreno je govorio o svojoj borbi sa bolešću. Mateja Matijević je na terapiji koju će morati da prima tokom celog života, a njemu je… »
"U početku su mislili da sam prehlađen": Rijaliti učesnik imao tumor na mozgu, a slučajno saznao dijagnozu: "Do kraja života…
Blic 08.04.2025
Učesnik Zadruge 8 Elite Mateja Matijević slovi za jednog od najvećih zavodnika, još tokom ranijih učešća u rijaliti otvoreno je govorio o svojoj borbi sa bolešću. Mateja Matijević je na terapiji koju će morati da prima tokom celog života, a njemu je… »
Vesti dana »
VIDEO Milorad Dodik hteo da se pohvali narodskim doručkom, a u stvari priznao da krši zakon
Nova pre 53 minutajoš 31 povezana
Dan na izmaku, a temperatura ne pada - u Kikindi i na Paliću u 17 časova 38 stepeni
Insajder pre 1 satjoš 51 povezana
Rasim Ljajić napustio funkciju predsednika Socijaldemokratske partije Srbije
Insajder pre 6 satijoš 27 povezanih
Jezive scene u Grčkoj, helikopter se nakon sudara pretvorio u buktinju. Otkriveno ko su žrtve: "Ovo bi mogao biti uzrok nesreće"
Kurir pre 53 minutajoš 23 povezane
Tramp odložio napade na Iran, Teheran negira dogovor, nove žrtve u Gaze
Naslovi.ai pre 4 minutajoš 42 povezane