Povezane vesti
"Mislili su da sam prehlađen, mokrio sam noću u krevet" Rijaliti učesnik imao tumor na mozgu, slučajno saznao dijagnozu: Do…
Kurir 08.04.2025
Učesnik Zadruge 8 Elite Mateja Matijević slovi za jednog od najvećih zavodnika, još tokom ranijih učešća u rijaliti otvoreno je govorio o svojoj borbi sa bolešću. Mateja Matijević je na terapiji koju će morati da prima tokom celog života, a njemu je… »
"U početku su mislili da sam prehlađen": Rijaliti učesnik imao tumor na mozgu, a slučajno saznao dijagnozu: "Do kraja života…
Blic 08.04.2025
Učesnik Zadruge 8 Elite Mateja Matijević slovi za jednog od najvećih zavodnika, još tokom ranijih učešća u rijaliti otvoreno je govorio o svojoj borbi sa bolešću. Mateja Matijević je na terapiji koju će morati da prima tokom celog života, a njemu je… »
Vesti dana »

Proglašen pobednik Fare 8! Kristijan oduvao Pecu u finalu: Glasovima publike odneo pobedu
Telegraf pre 3 satajoš 7 povezanih

Vremenska prognoza za 15. jun: U Srbiji danas sveže jutro, tokom dana sunčano i toplo
Beta pre 3 satajoš 1 povezana

"Bez kraljeva": Stotine hiljada ljudi na protestima protiv Trampa širom SAD
Telegraf pre 3 satajoš 3 povezane

„Da se dobro upamti kao najvažnija lekcija iz patriotskog vaspitanja“: Održana komemorativna akademija povodom 26 godina od Bitke na Košarama (FOTO)
Danas pre 7 satijoš 1 povezana

Sferopulos ljut posle poraza od Spartaka: Imamo još jednu šansu, nema izgovora za neuspeh
Danas pre 5 satijoš 1 povezana