Povezane vesti
"Srce mi se cepa, zašto baš: Ti?" Pevačica slomljena zbog smrti vlasnika medijske kuće: "Ne mogu da prežalim što to nismo…
Blic 08.04.2025
Pevačica Zorana Mićanović oglasila se povodom smrti vlasnika medijske kuće "Valentino", Dragana Veselčića koji je juče umro u 60. godini. Zorana Mićanović je na svom Instagramu podelila njegovu fotografiju i emotivnim rečima se oprostila od njega. - Ne… »
"Srce mi se cepa, zašto baš ti?" Pevačica slomljena zbog smrti vlasnika medijske kuće: Ne mogu da prežalim što to nismo…
Kurir 08.04.2025
Pevačica Zorana Mićanović oglasila se povodom smrti vlasnika medijske kuće "Valentino" Dragana Veselčića koji je umro u 60. godini. pevačica Zorana Mićanović je na svom Instagramu podelila njegovu fotografiju i emotivnim rečima se oprostila od njega. -… »
Zorana Mićanović van sebe, skrhana bolom zbog njegove smrti: "Hvala ti za tri prelepe godine, bio si pravi..."
Telegraf 08.04.2025
Pevačica Zorana Mićanović oglasila se skrhana bolom zbog smrti veoma bliske osobe. Naime, ona je emotivne reči uputila Draganu Veselčiću koji je preminuo juče, 7. aprila. Zorana se oprostila od bliskog saradnika i po svemu sudeći prijatelja, ističući da… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Kolona stigla do zgrade RTS-a, kod Skupštine uzvikali „Hoćemo izbore“ i „Dijana“: Građani i studenti obišli sve institucije koje su ćutale
Nova pre 6 minutajoš 38 povezanih
Ili prihvati Trampov plan do četvrtka ili čekaj još gori: U Kijevu održan „sastanak iz noćne more“, Zelenski je sad u još težoj situaciji
Nova pre 32 minutajoš 75 povezanih
"Sinoć sam razgovarao sa Amerikancima" Predsednik Vučić o NIS-u: Biće teško, ali građani ne moraju da brinu! Za 48 sati više informacija
Kurir pre 1 satjoš 23 povezane
Hladno i oblačno vreme sa kišom i snegom u Srbiji i snežne padavine u Hrvatskoj 22. i 23. novembra 2025.
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 25 povezanih
Prijatelji i porodica se opraštaju od ubijenog navijača: Bolne scene na mestu zločina
Mondo pre 6 minutajoš 39 povezanih