Povezane vesti
"Brat me je nagovorio da ubacim injekciju u peć i to je grunulo" Aco Pejović ovu scenu iz detinjstva će zauvek pamtiti: Bio…
Kurir 08.04.2025
Pevač Aco Pejović prisetio se detinjstva. Bio je, kako kaže, nemirno dete, a o njegovim nestašlucima govorio je jednnom pilikom i slatko nasmejao javnost. Pejović kaže da su mu društvo u dečačkim destašlucima najčešće pravila braća. –… »
"Braća su me nagovarala na nestašluke": Aco Pejović otkrio nepoznate detalje iz detinjstva, pomenuo i događaj koji je mogao…
Blic 08.04.2025
Aco Pejović se prisetio detinjstva, pa priznao da nije bilo mirno dete. O njegovim nestašlucima najbolje govori anegdota koje se pevač rado seća. Aco Pejović kaže da je u mladosti bio nestašan, a da su mu društvo u tome pravila braća. Tvrdi da… »
Aco Pejović ispričao nestašluke iz detinjstva! Isplivali šok detalj: Brat me nagovorio da ubacim u peć neku injekciju!
Kurir 08.04.2025
Aco Pejović je za medije ispričao šta ga je brat nagovorio da uradi, a zbog čega je njegov deda snosio posledice. Pevač Aco Pejović je do svoje 16 godine živeo u Prijepolju sa porodicom, a tog perioda života se rado seća i često ga prepričava… »
Vesti dana »

Danas drugi krug pregovora Rusije i Ukrajine o potencijalnom prekidu vatre
Politika pre 5 minutajoš 10 povezanih

Ukrajinski dronovi na ruske bombardere: Poruka Moskvi, ali i Zapadu
BBC News pre 5 satijoš 8 povezanih

Vremenska prognoza za 2. jun: Danas sunčano i toplo vreme, do 33 stepena
Beta pre 6 satijoš 5 povezanih

FBI istražuje teroristički napad u Koloradu, nekoliko osoba povređeno
Euronews pre 6 satijoš 6 povezanih