Povezane vesti
"Brat me je nagovorio da ubacim injekciju u peć i to je grunulo" Aco Pejović ovu scenu iz detinjstva će zauvek pamtiti: Bio je…
Kurir 08.04.2025
Pevač Aco Pejović prisetio se detinjstva. Bio je, kako kaže, nemirno dete, a o njegovim nestašlucima govorio je jednnom pilikom i slatko nasmejao javnost. Pejović kaže da su mu društvo u dečačkim destašlucima najčešće pravila braća. – Mislim da sam bio… »
"Braća su me nagovarala na nestašluke": Aco Pejović otkrio nepoznate detalje iz detinjstva, pomenuo i događaj koji je mogao da…
Blic 08.04.2025
Aco Pejović se prisetio detinjstva, pa priznao da nije bilo mirno dete. O njegovim nestašlucima najbolje govori anegdota koje se pevač rado seća. Aco Pejović kaže da je u mladosti bio nestašan, a da su mu društvo u tome pravila braća. Tvrdi da nikada… »
Aco Pejović ispričao nestašluke iz detinjstva! Isplivali šok detalj: Brat me nagovorio da ubacim u peć neku injekciju!
Kurir 08.04.2025
Aco Pejović je za medije ispričao šta ga je brat nagovorio da uradi, a zbog čega je njegov deda snosio posledice. Pevač Aco Pejović je do svoje 16 godine živeo u Prijepolju sa porodicom, a tog perioda života se rado seća i često ga prepričava. Pejović je… »
Vesti dana »
Kakav meč u Milanu: Inter i Napoli podelili bodove, "neroazuri" čuvaju prvo mesto
Večernje novosti pre 31 minutajoš 28 povezanih
RTS: U Valjevu normalizovano snabdevanje strujom, bolje i u opštini Osečina
Serbian News Media pre 3 satajoš 50 povezanih
Iran proglasio trodnevnu nacionalnu žalost zbog poginulih u protestima
Politika pre 56 minutajoš 35 povezanih
Dokle više može nesreća da prati jedan klub?! NBA pojačanje Partizana polomilo ruku, Penjaroja kaže pauza za mesece!
Hot sport pre 36 minutajoš 24 povezane